ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Είδος προς εξαφάνιση

Είδος προς εξαφάνιση
INTIME SPORTS

Τα τελευταία εισιτήρια του πρώτου εντός έδρας παιχνιδιού του Πανθρακικού στην επιστροφή του στην Super League με τον Παναθηναϊκό θα διατίθενται από το πρωί του Σαββάτου.

Από τις 10:00 θα διατίθενται τα τελευταία εισιτήρια του πρώτου εντός έδρας παιχνιδιού του Πανθρακικού στην επιστροφή του στην Super League με τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός μάλιστα με ανακοίνωσή που εξέδωσε την Παρασκευή αισθάνθηκε την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στη θύρα 1 εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

"Με την δική τους υποστήριξη και φωνή είμαστε σίγουροι πως οι προπονητές και ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, θα δώσουν, για πολλοστή φορά, τον καλύτερο τους εαυτό", ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Η πώληση για τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου θα συνεχιστεί σήμερα ανήμερα του αγώνα από τις 10:00 έως τις 13:00 στα γραφεία της ΠΑΕ (Ηροδότου 28) ενώ τα εκδοτήρια του γηπέδου θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των φιλάθλων από τις 13:00.

Εν τω μεταξύ ο Διονύσης Μακρυδημήτρης σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports αναφερόμενος για το αν είναι έτοιμος ο Πανθρακικός εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό είπε: "Είμαστε σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε καθημερινά πολύ καλά για να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται".

Για το πως βλέπει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τόνισε: "Σίγουρα όταν έχεις δύο άσχημα αποτελέσματα κοιτάς να πάρεις μια νίκη γιατί χρειαζόμαστε και ψυχολογία, είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και αυτό.

Το ποδόσφαιρο είναι για τους δυνατούς, τα άσχημα αποτελέσματα πρέπει να σε κάνουν πιο δυνατό, πιο συμπαγείς σαν ομάδα, να βελτιώνεις τα λάθη σου και νομίζω ότι αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι όλο αυτό το διάστημα γιατί έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Με τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, έχεις να αντιμετωπίσεις μια πολύ μεγάλη ομάδα, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά μέσα στο γήπεδο παίζεις έντεκα εναντίον έντεκα, όταν είσαι σε καλή κατάσταση και πιστεύεις στον εαυτό σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ