ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Δερμιτζάκης: "Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα"

Δερμιτζάκης: "Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα"

Ο Παύλος Δερμιτζάκης στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου για το 2013 αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ενώ μίλησε και για τα μεταγραφικά θέματα του Πανθρακικού.

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου για το 2013 ο Παύλος Δερμιτζάκης αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ενώ μίλησε και για τα μεταγραφικά θέματα του Πανθρακικού.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι η ομάδα της Κομοτηνής στο 2012 άλλαξε επίπεδο, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως μια δυνατή ομάδα ενώ έκανε λόγο και για βεβαρυμένο πρόγραμμα της ομάδας του.

Κάνοντας αρχικά μία μικρή αναδρομή για το 2012 σχολίασε: «Εύχομαι σε όλον τον κόσμο χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Στο νέο έτος να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι που έχουμε θέσει. Το 2012 ήταν μία εποικοδομητική χρονιά για τον Πανθρακικό, καθώς εξασφάλισε την άνοδο στην Super League και εκεί στέκεται πολύ καλά.

Η ομάδα άλλαξε επίπεδο και αυτό πιστώνεται στη διοίκηση, που είναι οι δημιουργοί αυτής της κατάστασης, στους προπονητές και το τεχνικό επιτελείο που δουλεύουν για το καλύτερο αποτέλεσμα, στους ποδοσφαιριστές που είναι οι κυρίαρχοι και κάνουν πολλές θυσίες.

Παράλληλα, στους άμεσους συνεργάτες και στο προσωπικό της ομάδας και φυσικά στον κόσμο, που αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη. Φυσικά δεν μπορώ να μην αναφερθώ και σε εσάς, τους δημοσιογράφους, που διαφημίζετε με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα και το προφίλ της ομάδας».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σχολίασε: «Ξεκινάει μία νέα χρονιά και ένας δεύτερος γύρος με όνειρα και φιλοδοξίες. Μετά τη διακοπή, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όπως ήμασταν πριν από αυτήν.

Έχουμε βεβαρημένο πρόγραμμα αλλά θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ με καλούς παίχτες και καλό προπονητή. Στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα και για αυτό δουλέψαμε μέχρι στιγμής».

Για τα προβλήματα εν όψει ΠΑΟΚ ο Δερμιτζάκης δήλωσε: «Δεν υπολογίζουμε στους Μιχαλόπουλο και Μακρυδημήτρη, οι οποίοι υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμοι στα τέλη του μήνα ενώ είναι άγνωστο το τι θα γίνει με τον Σκλιοπίδη».

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει που θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα είπε: «Για μένα κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερο. Η ομάδα μου θέλω να πετύχει τον στόχο και ελπίζω ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Έχω αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, όπως και έχω διατελέσει προπονητής, ωστόσο αυτή τη στιγμή είμαι στον Πανθρακικό και θα δώσω και την ψυχή μου».

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα στον Ιανουάριο τόνισε: «Σίγουρα όταν υπάρχουν μεσοβδόμαδα παιχνίδια, ο προγραμματισμός διαφοροποιείται. Θα προσπαθήσουμε η ομάδα να ενισχυθεί τον Ιανουάριο για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις.

Είμαστε σε επικοινωνία με ποδοσφαιριστές και όσο το δυνατόν γρηγορότερα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, τόσο καλύτερα για εμάς. Με τη διοίκηση καταλήξαμε πως η ομάδα θα κινηθεί για 4 θέσεις ενώ θα φύγουν περισσότεροι. Θα κινηθούμε ποιοτικά και όχι ποσοτικά».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ