ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Δερμιτζάκης η επιστροφή

Δερμιτζάκης η επιστροφή
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Παύλος Δερμιτζάκης θα είναι ο διάδοχος του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού.

Ο 43χρονος Καβαλιώτης προπονητής εξάλλου είναι να έχει μέχρι το βράδυ το καθοριστικό ραντεβού με την διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Σε ένα ραντεβού όπου θα συζητηθούνε οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταξύ τους συμφωνίας αφού το φλερτ δεν ξεκίνησε από το πρωί όταν και επήλθε η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Παντελίδη.

Ο Δερμιτζάκης από την στιγμή που θα συμφωνήσει με την διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής πρόκειται να επιστρέψει στον πάγκο της μετά από το καλοκαίρι του 2010 κι αφού είχε αναλάβει τον Ιανουάριο που είχε προηγηθεί αντί του Αλμπέρ Καρτιέ.

Σε ένα χρονικό σημείο ωστόσο όπου ο Πανθρακικός ουσιαστικά βρισκότανε πολύ κοντά στον υποβιβασμό του στην Football League αλλά παρόλα αυτά πέτυχε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και να πετύχει τις πρώτες της νίκες.

Παρελθόν από τον Πανθρακικό ο Σάββας Παντελίδης

Η παρουσία του στον πάγκο του Πανθρακικού τον έφεραν προ των πυλών του ΠΑΟΚ ως διάδοχο του Φερνάντο Σάντος με την διοίκησή του όμως να επέλεξε αρχικά τον Ιταλό Μάριο Μπερέτα που απομακρύνθηκε μετά από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ανέλαβε ο Καβαλιώτης.

Στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ παρέμεινε μέχρι τις 16/10/2010 όταν και αποτέλεσε παρελθόν μετά από τις τρεις συνεχόμενες ήττες από Skoda Ξάνθη (εκτός), Άρη (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός).

Κι όσο για τον τελευταίο σταθμό του Δερμιτζάκη ήταν ο Αστέρας Τρίπολης τις τύχες του οποίου είχε αναλάβει τον Ιανουάριο του 2011 και παρέμεινε στην ομάδα της Πελοποννήσου για πέντε μήνες.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ