ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Iκανοποιημένος ο Δερμιτζάκης

Iκανοποιημένος ο Δερμιτζάκης
Δερμιτζάκης

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του Πανθρακικού στον αγώνα κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.

Ικανοποιημένος δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νίκη Βόλου ο προπονητής του Πανθρακικού Παύλος Δερμιτζάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της β’ εθνικής, γιατί τυχαίνει να έχουμε παρακολουθήσει το πρωτάθλημα αυτό. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, παρά την κούραση και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η ομάδα ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε, δεν είχε σκοπιμότητα και έκανε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν πάρα πολύ πειθαρχημένοι, σοβαροί στο παιχνίδι μας. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, πετύχαμε δυο γκολ, αλλά στο τέλος η Νίκη Βόλου ρίσκαρε και είχε κάποιες ευκαιρίες. Δίνουμε ραντεβού στο Βόλο. Να ευχηθώ τα καλύτερα σε έναν άνθρωπο που είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Στέλιο Μανωλά".

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του δήλωσε: " Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, είδαμε ότι και παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχές, δικαιολόγησαν στο απόλυτο την παρουσία τους".

Για το αν εντόπισε κάποιες αδυναμίες για τον Πανθρακικό σε αυτό το παιχνίδι υποστήριξε: " Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να εντοπίζουμε τα προβλήματά μας για να τα διορθώνουμε. Δεχθήκαμε κάποιες ευκαιρίες, δημιουργήσαμε κι εμείς πολλές, αλλά είναι σημαντικό πως και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να εντοπίζουν τις αδυναμίες που μπορεί να παρουσιάζουμε".

Για το γεγονός ότι ο Πανθρακικός δεν έδειξε υπεροψία απέναντι στην Νίκη Βόλου παρά την διαφορά της μίας κατηγορίας σχολίασε: " Υπεροψία δε μπορεί να υπάρχει, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε ξεκινήσει από χαμηλά, γνωρίζουμε ότι όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν σαν πρόκληση το κύπελλο και σεβόμαστε φυσικά το θεσμό αυτό".

Για το μηδέν στην άμυνα για τέταρτο διαδοχικό αγώνα τόνισε:" Είναι το τέταρτο παιχνίδι που κρατάμε το μηδέν στην άμυνα και δε νομίζω πως είναι τυχαίο αυτό".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ