ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Δερμιτζάκης: "Έπαιξαν ρόλο Ιμπαγάσα-Φετφατζίδης"

Δερμιτζάκης: "Έπαιξαν ρόλο Ιμπαγάσα-Φετφατζίδης"
INTIME SPORTS

Στην ποιότητα των Ιμπαγάσα και Φετφατζίδη στάθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης, τονίζοντας πως πρώτος στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή. Τι είπε για τη τιμωρία της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Παύλου Δερμιτζάκη:

"Ξέραμε απ' την αρχή ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή παίζαμε με την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Άρα, ο αγώνας είχε ένα πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Παράλληλα έπρεπε να διαχειριστούμε το υλικό, καθώς εκκρεμεί το παιχνίδι που παίξαμε την Κυριακή με την ΑΕΚ. Άρα δεν μπορούμε να χαρούμε τους τρεις βαθμούς που πήραμε την Κυριακή για να πετύχουμε το στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Επομένως, καταλαβαίνετε πως κύριο μέλημά μας είναι το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα και σε δεύτερη μοίρα το ματς με τον Ολυμπιακό.

Είχαμε δύο δύσκολα δεκάλεπτα σε κάθε ημίχρονο. Μετά το 2-0 αντιδράσαμε, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Το καταστροφικό δεκάλεπτο ήταν το 46-55, όπου στατιστικά ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα. Το τονίσαμε στο ημίχρονο. Αλλά αυτό έμεινε στα λόγια. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και παίκτες να τελειώσει ένα παιχνίδι. Σε αυτό το διάστημα έπαιξε ρόλο η ποιότητα του Ιμπαγάσα και του Φετφατζίδη. Μετά ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Αυτό το σκορ για ομάδα που βρίσκεται σε αυτή τη φάση, είναι βαρύ. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουν ένα μεγάλο στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία, Αυτό θέλουμε να το πετύχουμε την Κυριακή. Εύχομαι στη ρεβάνς να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο κόσμος να απολαύσει ωραίο ποδόσφαιρο".

Για το αν έμεινε από δυνάμεις η ομάδα του: "Από δυνάμεις, είχαμε πρόβλημα από ένα σημείο και μετά. Απ' τον πάγκο δεν μπορούσα να βοηθήσω Δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις όταν ανά δύο λεπτά δέχεσαι γκολ. Περισσότερο ήταν η ποιότητα κάποιων παικτών που επέδρασε ψυχολογικά από εμάς. Σήμερα έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής".

Για την υπόθεση του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ: "Δε θέλω να κάνω σχόλιο. Ό,τι ήταν να κάνουμε το κάναμε στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένουμε την απόφαση αυτού του παιχνιδιού για να μπορούμε και εμείς να πάμε στο ματς με την Κερκυρα. Στόχο μας θα είναι μόνο η νίκη, ώστε να μην μας νοιάζει η απόφαση που θα παρθεί. Βάσει νόμου η ΑΕΚ θα έπρεπε να τιμωρηθεί και η ομάδα θα είχε σωθεί. Άρα θα είχαμε διαχειριστεί καλύτερα το σημερινό ματς".

Για το υπόμνημα του Πανθρακικού στην Πειθαρχική Επιτροπή και τη θέση της ομάδας της Κομοτηνής για την υπόθεση του αγώνα με την ΑΕΚ: "Δεν το γνωρίζω. Δε θα αναιρέσουμε κάτι που εμείς ήμασταν οι πρώτοι που προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε. Καταδικάζουμε τα επεισόδια στο γήπεδο. Σε καμία περίπτωση για οτιδήποτε κακό κάνει ένας ανεγκέφαλος δε φταίνε οι παίκτες και οι προπονητές. Αλλά ο έλεγχος είναι των ομάδων. Τότε ήμουν υπέρ να συνεχιστεί το ματς Απ' την άλλη πλευρά, δεν μπορούμε να πούμε ότι ο διαιτητής δεν έπραξε σωστά. Εφάρμοσε το νόμο. Τίποτα άλλο. Σίγουρα το καλύτερο θα είναι να έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα, ώστε όταν παίξουμε στην τελευταία αγωνιστική, να ξέρουμε τι ακριβώς ζητάμε".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ