ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αυτούς θέλει να κρατήσει ο Πανθρακικός

Αυτούς θέλει να κρατήσει ο Πανθρακικός
Πανθρακικός INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός δεν εξασφάλισε άδεια, έχει περιορισμό στις μεταγραφές, αλλά επιδιώκει να κρατήσει πέντε ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και για τη νέα σεζόν. Ποιοι είναι αυτοί με τους οποίους γίνονται επαφές.

Σε διαδικασία επαφών με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν έχει μπει εδώ και μέρες η διοίκηση του Πανθρακικού. Ο περιορισμός στις μεταγραφές δένει τα χέρια των ανθρώπων της ομάδας της Κομοτηνής, που θέλοντας και μη πρέπει να πορευτούν έτσι.

Οι Θρακιώτες έχουν δικαίωμα για δύο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών. Οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους η ΠΑΕ θέλει να συνεχίσει συνεργασία είναι οι Κάσες, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Εμπόου και Ηλιάδης. Και με τους πέντε γίνονται συζητήσεις, καμία ωστόσο δεν έχει προχωρήσει.

Από τις περιπτώσεις αυτές, εκείνη που φαίνεται να είναι πιο δύσκολη συγκριτικά με τις άλλες είναι του Ρομέου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει δεχτεί κρούση από ομάδα του εξωτερικού, από την Τουρκία. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Τσουμάνης δεδομένα δεν συνεχίζει στον Πανθρακικό.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας. Φέτος ο 25χρονος μπακ - χαφ κατέγραψε 25 συμμετοχές, σημειώνοντας και ένα γκολ.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ