ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αύριο Κάσες και Ζεκίνια

Αύριο Κάσες και Ζεκίνια
INTIME SPORTS

Στην Κομοτηνή αναμένονται αύριο οι Ζεκίνια και Κάσες και θα δώσουν το παρών στην επίσημη πρώτη της Δευτέρας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Παρόντος των Ζεκίνια και Κάσες θα γίνει η επίσημη πρώτη του Πανθρακικού για την νέα αγωνιστική περίοδο το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μπορεί να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί ωστόσο θεωρείται μέλος του ρόστερ της ομάδας της Κομοτηνής όπως και ο Ισπανός που είναι η πρώτη της μεταγραφή.

Στην διάρκεια της προσεχής εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί και η απόκτηση των Χασομέρη και Παπαγεωργίου καθώς μεθαύριο Δευτέρα είναι να εκδικαστούνε οι προσφυγές που έχουνε καταθέσει για να μείνουνε ελεύθεροι από την Λάρισα.

Σε μία εβδομάδα όπου αναμένεται και η άφιξη του Καμερουνέζου Νουκ ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη και στο φλερτ με πέντε ξένους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις της βασικής ενδεκάδας.

Πρόκειται για έναν στόπερ, έναν αμυντικό μέσο, έναν επιτελικό και δύο επιθετικούς που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ποδοσφαιριστές που πρότεινε ο τέως Βέλγος προπονητής του Πανθρακικού Αιμίλιο Φερέρα.

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκαν το πρωί οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις των υπάρχοντων ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού που βρίσκονται στην Κομοτηνή και από χθες άρχισαν να ανεβάζουν στροφές στις βοηθητικές εγκαταστάσεις στο Κικίδιο.

Οι πρώτες προπονήσεις σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας ήταν χαλαρές για να μπουν στο στάδιο της προσαρμογής και από μεθαύριο Δευτέρα ο Άκης Μάντζιος θα αρχίσει διπλές προπονήσεις πρωί – απόγευμα έως τις 13 Ιουλίου ενώ στις 15 Ιουλίου η αποστολή θα μεταβεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Εκεί όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανθρακικού. Κι όσο τέλος για την μεθαυριανή επίσημη πρώτη αμέσως μετά τον αγιασμό η ομάδα της Κομοτηνής θα μπει και επίσημα σε ρυθμούς προετοιμασίας με την πρώτη προπόνηση να είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους της.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ