ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Απέκτησε τον Γαβριηλίδη

Απέκτησε τον Γαβριηλίδη

Μετά από μια πολύ καλή χρονιά με την Καβάλα στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ο Βασίλης Γαβριηλίδης θα συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει ώστε ο Πανθρακικός να επισημοποιήσει την πρώτη του μεταγραφή για την νέα αγωνιστική περίοδο με αυτήν να είναι του Βασίλη Γαβριηλίδη.

Ο 23χρονος μέσος προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά με την Καβάλα στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και κάνει το άλμα για τη Super League.

Με την Καβάλα στην φετινή χρονιά μέτρησε 24 συμμετοχές και 4 γκολ στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με την Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα να ανακοινώνει την μεταγραφή του.

Η κίνηση από την ομάδα της Κομοτηνής για την απόκτηση του Γαβριηλίδη έχει να κάνει με τον περιορισμό στις μεταγραφές λόγω της μη αδειοδότησης για να εμπλουτίσει το ρόστερ του.

«Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα εύχεται στον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη που προσέφερε τα μέγιστα στην φετινή μας πορεία, κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στη νέα του καριέρα του με την ομάδα του Πανθρακικού. Επίσης ανακοινώνουμε πως στα πλαίσια της συγκεκριμένης μετακίνησης του ποδοσφαιριστή, θα γίνει το καλοκαίρι φιλικό στην έδρα μας με την ομάδα του Πανθρακικού», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ