ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αναπροσαρμογή σε Παπαδόπουλο

Αναπροσαρμογή σε Παπαδόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μπορεί να ήρθε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού στον Πανθρακικό ωστόσο δεν άργησε να γίνει ο ηγέτης της ομάδας της Κομοτηνής με την διοίκηση της ΠΑΕ να του το αναγνωρίζει.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός έχει αναγνωρίσει ήδη την προσφορά του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην ομάδα και προτίθεται να τον καλέσει για αναπροσαρμογή των απολαβών του.

Ο 31χρονος έμπειρος Έλληνας διεθνής επιθετικός μπορεί να ήρθε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού στην ομάδα της Κομοτηνής αλλά έχει προλάβει ήδη να γίνει ο ηγέτης της και βασικός της σκόρερ με τα 6 του γκολ.

Ο Παπαδόπουλος συμφώνησε με τον Πανθρακικό στα τέλη του Αυγούστου αν και το φλερτ είχε ξεκινήσει από τις αρχές του ίδιου μήνα όταν και είχε μείνει ελεύθερος από την ισπανική Θέλτα και όπως φάνηκε μέσα από την εικόνα του στα παιχνίδια δεν άργησε να προσαρμοστεί.

Τα πέντε από τα έξι φετινά γκολ του Παπαδόπουλου συνδυάστηκαν και με τις τέσσερις φετινές νίκες της ομάδας της Κομοτηνής ωστόσο ο ίδιος φέρεται να είναι απάντησε αρνητικά στην πρόταση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Τάσου Καραολάνη για αναπροσαρμογή των αποδοχών του.

Ο Παπαδόπουλος είναι να εισπράξει μέχρι τον Ιανουάριο 10.000 ευρώ και από εκεί και πέρα και ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου άλλα 30.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα η αρνητική απάντηση του Παπαδόπουλου στην πρόταση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πανθρακικός όπως αποτυπώνεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Goal είναι: « Δεν θέλω καμία αύξηση. Έτσι κι αλλιώς το έχω πει επανειλημμένα ότι δεν με ενδιέφερε το οικονομικό μέρος όταν συμφώνησα με τον Πανθρακικό».

Εντούτοις η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός δείχνει αποφασισμένη και σύντομα να ανεβάσει τις αποδοχές του με τον Έλληνα επιθετικό να μην σκέφτεται την αποχώρησή του από την ομάδα της Κομοτηνής εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Με τον Παπαδόπουλο να είναι ξεκάθαρος ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του αν και επιθυμία του αποτελεί η επιστροφή του σε κάποια ομάδα του εξωτερικού όπως και η εκ νέου κλήση του στην Εθνική ομάδα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ