ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ανακοίνωσε τον Ποτουρίδη ο Πανθρακικός

Ανακοίνωσε τον Ποτουρίδη ο Πανθρακικός

Παίκτης του Πανθρακικού είναι ο 22χρονος, Ιωάννης Ποτουρίδης, ο οποίος αποκτήθηκε με μετεγγραφή από την ιταλική Νοβάρα. Διαβάστε την ανακοίνωση.

Στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό του Πανθρακικού επέστρεψε ο Ιωάννης Ποτουρίδης. Ο 22χρονος αμυντικός αποκτήθηκε με κανονική μετεγγραφή από την ιταλική, Νοβάρα και υπέγραψε μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗ με μεταγραφή από την Ιταλική NOVARA.

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1992 και η πρώτη του ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν ο Ολυμπιακός στον οποίο παρέμεινε έως το 2012 πραγματοποιώντας 11 εμφανίσεις. Την σαιζόν 2012-2013 αγωνίστηκε με την φανέλα του Πλατανιά Χανίων στο πρωτάθλημα της Super League έχοντας 21 εμφανίσεις. Τελευταίος του σταθμός υπήρξε η Ιταλική Novara με την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της B’ Εθνικής.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης υπέγραψε συμβόλαιο έως τις 30.06.2016.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοίνωσε επίσης πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Γιώργο Λίτσκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Γιώργος Λίτσκας γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1995 στην Αλεξανδρούπολη και ήρθε το καλοκαίρι του 2013 στην ομάδα Κ20 του Πανθρακικού. Οι καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την εισήγηση του Νίκου Μπαχαρίδη τον έφεραν στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.

Ο Γιώργος Λίτσκας πραγματοποίησε όλο το στάδιο της προετοιμασίας με την επαγγελματική ομάδα σκοράροντας μάλιστα στο νικηφόρο 1-0 επί της Χαποέλ Ρανανά.

Μετά την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο με τον Πανθρακικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Δημήτρη Τζελέπη, τον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη Κυρουβίδη, τον Γενικό Αρχηγό Χάρη Μαυρομάτη καθώς και τον προπονητή Άκη Μάντζιο που με εμπιστεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα και με έκαναν να αισθανθώ μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της Κ20 Νίκο Μπαχαρίδη αλλά και όλους τους συνεργάτες του που με βοήθησαν ώστε να μάθω να λειτουργώ σε επαγγελματικά πλαίσια. Θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να τους δικαιώσω".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ