ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ανακοίνωσε Κάστσελαν

Ανακοίνωσε Κάστσελαν

Την απόκτηση του Μλάντεν Κάστσελαν ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Την φανέλα του Πανθρακικού θα φοράει ο Μλάντεν Κάστσελαν, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr, καθώς ο άσος από το Μαυροβούνιο συμφώνησε με την ομάδα της Κομοτηνής για συμβόλαιο ενός χρόνου.

Μάλιστα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανθρακικού συμπεριλήφθηκε από τον Σάββα Παντελίδη στην αποστολή για το απογευματινό φιλικό με την Δόξα Δράμας το Σάββατο (08/09, 17:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή MLADEN KASCELAN. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κομοτηνή και θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου".

Ο Κάστσελαν που με απόλυτη μυστικότητα έφθασε την Πέμπτη στην πόλη της Κομοτηνής αποτελεί τον εκλεκτό του Σάββα Παντελίδη ώστε να καλύψει το κενό του τραυματία Ηλία Μιχαλόπουλου και συνάμα να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του Σάκη Πρίττα και Μαχαμαντού Βαϊρουά.

Πρόκειται για 29χρονο Μαυροβούνιο αριστερό χαφ που από το 2010 και μέχρι το τέλος του Ιουνίου ανήκε στην πολωνική Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ και στις αρχές του Αυγούστου είχε προταθεί και είχε απασχολήσει και τον Άρη.

Ο Κάστσελαν ξεκίνησε την καριέρα του από την Μποκέλι, πήρε μεταγραφή στην Β΄ ομάδα της Μπορούσια Ντόρντμουντ, και ακολούθως αγωνίστηκε στις Καρλσρούη, ΟΦΚ Βελιγραδίου, Βόζντοβατς, Λοντζ, Καρπάτι και Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ όπου δόθηκε δανεικός στις Λοντζ και Λουντογκόρετς.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ