ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Αισιοδοξία για την αδειοδότηση

Αισιοδοξία για την αδειοδότηση
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη θα εξεταστεί εκ νέου ο φάκελος του Πανθρακικού από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ με τους διοικούντες της ομάδας της Κομοτηνής να είναι αισιόδοξοι.

Αισιόδοξοι είναι οι διοικούντες του Πανθρακικού εν όψει της αυριανής (30/5) εξέτασης του φακέλου από την δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Μία αισιοδοξία που υπήρχε και πριν από την πρώτη εξέταση και παρέμεινε όλες αυτές τις ημέρες παρά την αρνητική απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της ομοσπονδίας.

Το πρόβλημα του Πανθρακικού ήταν τυπικό, οι όποιες ελλείψεις υπήρχαν στο φάκελο τακτοποιήθηκαν έστω και εκπρόθεσμα και στην ομάδα της Κομοτηνής θεωρούν δεδομένη την έγκρισή του στην αυριανή εξέταση.

Ακολούθως θα συνεχιστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πανθρακικού και μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Κουτσόπουλου αναμένεται να ακολουθήσουνε αυτές των Μπαϊκαρά, Σκλιοπίδη και Βρονταρά.

Εν τω μεταξύ στα υπόψη του Άκη Μάντζιου και της διοίκησης της ΠΑΕ Πανθρακικός από την περσινή ομάδα είναι η παραμονή των Σαρακατσάνου και Χρήστου με τον πρώτο να επίκειται επαφή και με τον δεύτερο να είναι τυπικής διαδικασίας η συμφωνία.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ