ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Παπάζογλου: "Γυρίζω στον Ολυμπιακό"

Παπάζογλου: "Γυρίζω στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Το καλύτερο για την καριέρα του θα ήταν να γυρίσει στον Ολυμπιακό, είπε ο άσος του Πανσερραϊκού, Τάσος Παπάζογλου, που τόνισε ότι προς το παρόν τα δεδομένα τον θέλουν να επιστρέφει.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός των "λιονταριών" μίλησε επίσης για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, τον πρώην προπονητή του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ενώ ανέλυσε το λόγο που δεν κατάφερε η ομάδα του να κερδίσει την παραμονή στην Superleague.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τάσου Παπάζογλου στον "NovaΣΠΟΡ FM":

Για τη νίκη του Πανσερραϊκού επί του Παναθηναϊκού τόνισε: " Όταν μία ομάδα προσπαθεί να σωθεί το άγχος είναι περισσότερο… Εφόσον έχει υποβιβαστεί η ομάδα, δίνεται η ευκαιρία να παίξουν και νεότεροι, χωρίς άγχος, με στόχο να αποδείξουν πράγματα. Αυτό έγινε και την Κυριακή. Μιλήσαμε λίγο πριν μπούμε στο γήπεδο και τα καταφέραμε".

Όσον αφορά τους νέους σε ηλικία παίκτες της ομάδας, που πήραν χρόνο συμμετοχής είπε: " Αν ήταν να πέσει η ομάδα φέτος, θα προτιμούσα να παίζουν τα νεότερα παιδιά κι όχι ξένοι που τους παίρνουν τις θέσεις για έξι μήνες ή ένα χρόνο μπάλας. Οι νεότεροι θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν κάτι παραπάνω και το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξουν σε μία μεγάλη ομάδα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του: " Μέχρι στιγμής, ξέρω ότι γυρνάω στον Ολυμπιακό. Δεν είναι δικό μου θέμα, όμως. Το καλό θα ήταν να επιστρέψω".

Σχετικά με τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται υπογράμμισε: " Η θέση μου είναι κεντρικός αμυντικός, αλλά έχω κληθεί φέτος να παίξω αρκετές φορές και ως δεξί μπακ… Όπου μου ζητηθεί".

Σε ερώτηση για το τι έφταιξε και ο Πανσερραϊκός υποβιβάστηκε απάντησε: " Οι μεταγραφές άργησαν να γίνουν και δεν δέσαμε γρήγορα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, κάναμε ένα σερί νικών, αλλά δεν μπορέσαμε να σωθούμε, τελικά".

Τέλος, για τον πρώην προπονητή του, Ντράγκαν Κοκότοβιτς δήλωσε: " Μέσα στα αποδυτήρια υπάρχουν 30 διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν είναι δυνατόν όλοι να συμπαθούν τον προπονητή".

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ