ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Υπογράφουν Αντούνες και Φερνάντες

ROMA, 30-08-2007
VITORINO PACHECO ANTUNES
VITORINO PACHECO ANTUNES, NUOVO GIOCATORE DELLA ROMA FOTOGRAFATO A TRIGORIA
FOTO FABRIZIO TERRUSO-FOTOPRESS
ROMA, 30-08-2007 VITORINO PACHECO ANTUNES VITORINO PACHECO ANTUNES, NUOVO GIOCATORE DELLA ROMA FOTOGRAFATO A TRIGORIA FOTO FABRIZIO TERRUSO-FOTOPRESS FABRIZIO TERRUSO-FOTOPRESS

Πορτογαλική ενίσχυση εις διπλούν για τον Πανιώνιο, καθώς αναμένεται να υπογράψουν εντός της ημέρας οι Ντάνιελ Φερνάντες και Βιτορίνο Αντούνες.

Δυό προσθήκες στην άμυνά του ετοιμάζεται να κάνει ο Πανιώνιος, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να φέρεται κοντά στον Ντάνιελ Φερνάντες και στον Βιτορίνο Αντούνες.

Ο Μάριο Φερνάντες, γνωστός από το πέρασμά του από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους " κυανέρυθρους" και προαλείφεται για να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Όσον αφορά στον Αντούνες (Βιτορίνο Γκάμπριελ Πατσέκο Αντούνες το πλήρες όνομά του) θα έρθει σήμερα στην Ελλάδα, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα οριστικοποιηθεί ο εξάμηνος δανεισμός του από τη Ρόμα.

Να σημειωθεί πως ο 24χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ δεν έχει αγωνιστεί φέτος σε κανένα παιχνίδι, ενώ τις προηγούμενες σεζόν είχε δοθεί δανεικός σε Λιβόρνο, Λεϊσόες και Λέτσε.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ