ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Υπάρχει φως στο τούνελ

Υπάρχει φως στο τούνελ
INTIME SPORTS

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει τον Πανιώνιο ως το τέλος της χρονιάς και στη συνέχεια να μπει στην ΠΑΕ. Προπονήθηκε ο Γιαννακόπουλος, χτύπησε και μένει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ο Μαρουκάκης.

Μπορεί τα οικονομικά του Πανιωνίου αυτή τη στιγμή να είναι σε τραγική κατάσταση, όμως, φαίνεται πως είναι ορατό το ενδεχόμενο αλλαγής των δεδομένων.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν αυτή τη στιγμή τα έσοδα της ΠΑΕ δεν είναι αρκετά για να μπορούν να καλυφθούν οι υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές, καθώς η διοίκηση έχει θέσει άλλες προτεραιότητες (εφορία, κάλυψη εξόδων για τις μετακινήσεις).

Τα χρήματα, άλλωστε, που δόθηκαν στους παίκτες εντός της εβδομάδα ήταν μία πολύ μικρή ενίσχυση μετά από τόσο καιρό και κυρίως για τους νέους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

Ωστόσο, άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Υπάρχει ενδιαφέρον από σοβαρό επιχειρηματία, ο οποίος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει την ομάδα ως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να την αναλάβει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι προτίθεται να βάλει ως και 1.000.000€.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναφέρουν το εξής: "Ούτως ή άλλως το πλάνο που έχουμε αυτό είναι, να προσφέρει κάποιος ό,τι μπορεί ως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να αναλάβει την ομάδα".

Από εκεί και πέρα, κανονικά προπονήθηκε την Πέμπτη, ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια επέστρεψε στην Τρίπολη, όπου εκτίει τις πρώτες ημέρες της θητείας του. Επίσης, κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ματθαίος Μαρουκάκης τραυματίστηκε. Ο παίκτης επισκέφτηκε το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα και διαπιστώθηκε πως έχει θλάση στον δεξιό προσαγωγό. Θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Τέλος, ο Αμίρης Κούρντι, ο οποίος συμπλήρωσε στη Λιβαδειά τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ