ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς Ριέρα στην Κρήτη

Χωρίς Ριέρα στην Κρήτη
Ριέρα INTIME SPORTS

Εκτός αποστολής του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη έμεινε λόγω γρίπης ο Ριέρα μαζί με τον τιμωρημένο Σιόβα. Στους "εκλεκτούς" του Λεμονή για πρώτη φορά ο Γκαλίτσιος που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και ο Κρικβέλια που δεν θα χρησιμοποιηθεί. Στην αποστολή και ο Πούπο.

Με δύο απουσίες θα παραταχτεί ο Πανιώνιος στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο" καθώς ο Τάκης Λεμονής δεν υπολογίζει τον Ριέρα λόγω γρίπης και τον τιμωρημένο Σιόβα.

Παράλληλα όμως και ο Γεωργιανός αριστερός μπακ, Ντάτο Κρικβέλια αν και θα ταξιδέψει στην Κρήτη αυτό θα γίνει περισσότερο για να εγκλιματιστεί με την υπόλοιπη ομάδα ενώ αναμένεται η απάντηση από την ρωσική ομοσπονδία την επόμενη εβδομάδα για το αν έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες μέσα σε μία σεζόν(Ρουμπίν, Ανζί) οπότε και θα προκύψει πρόβλημα με την μεταγραφή.

Στον αντίποδα ο Γκαλίτσιος είναι για πρώτη φορά στην αποστολή και μάλιστα είναι πιθανό να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Λάτκα με τον Γιόνσον να παραμένει δεξιά(σ.σ εκτός αν τελικά ο Σουηδός αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας και ο Γκαλίτσιος).Κατά τα άλλα κάτω από τα δοκάρια θα είναι Μάχο και στο αριστερό άκρο θα παραμείνει ο Κοντοές.

Στη μεσαία γραμμή θα διατηρηθούν οι Όμο, Τσότσαλιτς και Κουμορτζί και στην επίθεση,δεξιά θα είναι ένας εκ των Σβέρκος ή Γουνδουλάκη, αριστερά ο Μπάλαμπαν και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Στα αξιοσημείωτα είναι η παρουσία του Λιβεριανού μέσου, Ισαάκ Πούπο στην αποστολή αν και μέχρι λίγο καιρό πριν προπονούνταν μόνος του όπως και ο Δανός Κάσπερ Ρίσγκαρντ.

Ο Αφρικανός έτσι που συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις υπολογίζεται κάτι που είναι πιθανό να συμβεί και με τον Ρίσγκαρντ. Επίσης επιστρέφει στην αποστολή και ο Αμίρ Κούρντι ο οποίος αποτελεί μία ακόμη λύση για τη μεσαία γραμμή.

Η αποστολή του Πανιωνίου έχει ως εξής: Μάχο, Παναγόπουλος, Λάτκα, Κοντοές, Κρικβέλια, Όμο, Γιόνσον, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Πούπο, Κούρντι, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν, Σβέρκος.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ

Οι "κυανέρυθροι" θα έχουν τη συμπαράσταση των φίλων τους στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.Οι φίλοι του Πανιωνίου όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6 του Παγκρήτιου. Τα εισιτήρια που θα τους διατεθούν θα κοστίζουν 10 Ευρώ και θα πωλούνται έξω από τη Θύρα 6 του γηπέδου.

Τέλος ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο απόκτησης τερματοφύλακα από την αγορά των ελεύθερων παικτών καθώς μετά την αποχώρηση του Τόμας Μπέλιτς, υπάρχουν ο Μάχο που είναι πιθανό να απουσιάσει λόγω καρτών οπότε σε αυτή την περίπτωση θα μείνει ως μοναδικός γκολκιπερ σε κάποιο παιχνίδι, ο Παναγόπουλος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ