ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς τρεις η αποστολή του Πανιωνίου

Χωρίς τρεις η αποστολή του Πανιωνίου
INTIME SPORTS

Έντεκα εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη μετράει έως τώρα στο πρωτάθλημα ο Πανιώνιος και οι "κυανέρυθροι" αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία θα πρέπει να βρουν βαθμούς και μακριά από την έδρα τους.

Χωρίς τον Ρισβάνη που είναι τιμωρημένος αλλά και τους τραυματίες Σιώπη και Καθάριο αναχώρησε για τα Γιάννινα η αποστολή του Πανιωνίου με τους "κυανέρυθρους" να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΠΑΣ. Επίσης για την αναμέτρηση δεν υπολογίζονται και οι Μουζακίτης και Ποζατζίδης καθώς οι "κυανέρυθροι" δεν έχουν στα χέρια τους τα δελτία των δυο ποδοσφαιριστών.

Στον Πανιώνιο πάνε στα Γιάννινα με σκοπό να δώσουν την μάχη τους για το πρώτο φετινό εκτός έδρας διπλό καθώς έως τώρα έχουν δυο ισοπαλίες και εννιά ήττες στα έντεκα ματς που έχουν δώσει.

Από την στιγμή που ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την ομάδα της Νέας Σμύρνης οι "κυανέρυθροι" έχουν δείξει καλύτερο πρόσωπο εκτός έδρας αλλά αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία πρέπει να μαζέψουν βαθμούς εντός αλλά και εκτός έδρας.

Το σχετικό δελτίο Ρύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στη Βάρη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Βλάχος, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Γκέζος, Μπούζας, Κολοβός, Ιμπαγάσα, Φούντας, Γιάννου, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Μασούρας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ