ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς Ρισβάνη ο Πανιώνιος

Χωρίς Ρισβάνη ο Πανιώνιος
Ρισβάνης Ντουρμάζ 580 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απουσία του τιμωρημένου Ρισβάνη είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (8/2) με τον Παναιτωλικό.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος την προετοιμασία του για το ματς της Δευτέρας (8/2) με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Ρισβάνη που αποβλήθηκε στο ματς με τον Πανθρακικό.

Αυτό βέβαια δημιουργεί πρόβλημα στα μετόπισθεν στους "κυανέρυθρους" καθώς μετά και την πώληση του Χατζηισαϊα στον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος είχε μείνει με τρεις διαθέσιμους στόπερ όλους και όλους. Οπότε ο Ουζουνίδης θα πρέπει να κάνει αλχημείες για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος της, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, τη οποία αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου, Κόρμπος, Τασουλής, Ποζατζίδης, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπαργκάν, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Πατσατζόγλου, Καθάριος, Χαλκιαδάκης.

Η διάθεση των εισιτηρίων με Παναιτωλικό

Στο μεταξύ, η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό τόσο το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα (θα εξυπηρετεί τις θύρες 2 και 3), όσο και της Σοφούλη (θα εξυπηρετεί τις θύρες 4, 5/6, 7).

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και η προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

Ωστόσο όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ