ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χρυσάφι τα γκολ του Καμπάνταη

Χρυσάφι τα γκολ του Καμπάνταη
INTIME SPORTS

Ούτε μία ήττα δεν έχει ο Πανιώνιος κάθε φορά που σκοράρει ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Διαβάστε γιατί τα γκολ του είναι καθοριστικά και πόσους βαθμούς έχουν δώσει στους "κυανέρυθρους".

Τέσσερα γκολ έχει πετύχει με τη φανέλα του Πανιωνίου φέτος ο Λεωνίδας Καμπάνταης, απολογισμός που δε θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κανείς εντυπωσιακό από τη στιγμή που πρόκειται για επιθετικό.

Ωστόσο, όλα του τα τέρματα έχουν βαρύνουσα σημασία και έχουν χαρίσει αρκετούς βαθμούς στους "κυανέρυθρους", οι οποίοι μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με πολύ μεγάλη αισιοδοξία.

Ο 31χρονος επιθετικός άνοιξε λογαριασμό απέναντι στην ΑΕΚ πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χαρίζοντάς της τρεις βαθμούς, ό,τι δηλαδή έκανε και στην αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου, στην οποία και πάλι ήταν ο μόνος σκόρερ.

Το ίδιο θα μπορούσε να είχε συμβεί και στον αγώνα με τη Βέροια, στο μοναδικό παιχνίδι που έχει σκοράρει και η ομάδα του δε νίκησε. Ο λόγος είναι πως στο 90' ο Κάρλος Κόστλι βρήκε δίχτυα, ισοφάρισε σε 1-1 και πάγωσε τη Νέα Σμύρνη.

Τέλος, ο Καμπάνταης είχε σκοράρει και στην προηγούμενη νίκη των Νεοσμυρνιωτών, στο 2-0 επί του Πανθρακικού. Εκεί το σκορ είχε ανοίξει ο Ανδρέας Σάμαρης και ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε διασφαλίσει τη νίκη για τον Πανιώνιο, γκολ εξίσου σημαντικό κρίνοντας την έκβαση του αγώνα και την πίεση που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο.

Επομένως, με αποκλειστικά δικά του γκολ ο Πανιώνιος έχει πάρει επτά βαθμούς, δηλαδή σχεδόν το 1/4 των συνολικών βαθμών του (σ.σ. έχει 31).

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ