ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τσαμουρλίδης: "Ψυχή τε και σώματι στον Πανιώνιο"

Τσαμουρλίδης: "Ψυχή τε και σώματι στον Πανιώνιο"

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Παντίδου και του Μιχάλη Τσαμουρλίδη με τον δεύτερο να δηλώνει χαρούμενος για την επιλογή του. Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ανδράλας.

Σε δύο ακόμη προσθήκες προχώρησε ο Πανιώνιος, ο οποίος έχει κινηθεί πολύ δυναμικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Νίκος Παντίδος και Μιχάλης Τσαμουρλίδης είναι και επίσημα κάτοικοι πλατείας με τον πρώτο να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών και τον δεύτερο για έξι μήνες με οψιόν επέκτασης για ενάμιση χρόνο.

Ο Τσαμουρλίδης δεν ήταν στα πλάνα του Έβαντ Λίνεν παρόλο που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και δεν αποκλείεται το Σάββατο να βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου είπε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Πανιώνιο. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες της. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Πανιωνίου, που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με υποδέχτηκαν στην οικογένεια του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος είναι Ιστορική ομάδα και ειδικά φέτος με τον κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο, η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική. Αυτό θα με βοηθήσει και μένα και ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα. Το "κεφάλαιο ΑΕΚ" για μένα τελείωσε και πλέον είμαι δοσμένος ψυχή τε και σώματι στον Πανιώνιο".

Από εκεί και πέρα, εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι ο Πάρις Ανδράλας λόγω θλάσης. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Αντιθέτως, η κατάσταση του Στάθη Ρόκα δεν εμπνέει ανησυχία και έτσι ο 28χρονος θα μπορεί πιθανότατα να βοηθήσει την ομάδα του στον αγώνα με την "Ένωση".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ