ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Τρέχει" ο σχεδιασμός

"Τρέχει" ο σχεδιασμός

Επί τάπητος θα τεθεί ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στη συνάντηση που θα έχει ο Γεράσιμος Βεντούρης με τον Τάκη Λεμονή. Συνάντησεις προσεχώς με τους Κοντοέ, Γουνδουλάκη και Γιόνσον για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Μία μέρα μετά από την δικαίωση στο θέμα της αδειοδότησης και στο "κυανέρυθρο" στρατόπεδο θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γεράσιμος Βεντούρης θα έχει συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή και το ραντεβού αυτό θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα του προγραμματισμού για την επόμενη περίοδο.

Ήδη πριν από την περιπέτεια με την αδειοδότηση, ο Έλληνας τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου είχε ζητήσει τις δικές του εγγυήσεις προκειμένου να "τρέξει" ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν ανεξάρτητα με το αν στην διοίκηση θα παραμείνει ο Ερασιτέχνης ή θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 20 Μαϊου υπάρχει η διορία για την ανεύρεση επενδυτή και στην συνέχεια θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά.

Πριν από όλα αυτά υπάρχουν όμως θέματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα. Ο τόπος που θα διεξαχθεί η προετοιμασία για τη νέα σεζόν είναι ένα από αυτά ενώ την ίδια στιγμή θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τους Γιάννη Κοντοέ, Φανούρη Γουνδουλάκη και Μάρκους Γιόνσον με τους οποίους θα γίνουν συζητήσεις από την Πεμπτη.

Ο Τάκης Λεμονής έχει εκφράσει την επιθυμία του για την παραμονή και των τριών ποδοσφαιριστών και μένει να φανεί αν τελικά θα συνεχίσουν να είναι κάτοικοι "πλατείας".

Κατά τα άλλα υπάρχουν και πολλά άλλα ζητήματα για την επόμενη περίοδο, όπως μεταξύ άλλων η υπόθεση του Φαμπιάν Εστογιανόφ ο οποίος επιστρέφει από το δανεισμό του στην Πενιαρόλ αλλά έχει υψηλό συμβόλαιο και θα ξεκαθαρίσει και το δικό του μέλλον.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ