ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τεσσάρα στους νέους και... υπομονή

Τεσσάρα στους νέους και... υπομονή
INTIME SPORTS

Σε φιλικό που έγινε την Παρασκευή για να κρατηθούν σε εγρήγορση οι παίκτες του Νίκου Παντελή, η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου νίκησε την αντίστοιχη των νέων με 4-0. Υπομονή ως το τέλος Νοεμβρίου θα κάνουν άπαντες για τα οφειλόμενα.

Το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναβλήθηκε από το απόγευμα της Τετάρτης κι έτσι οι άνθρωποι του Πανιωνίου αποφάσισαν η ανδρική ομάδα να παίξει με την Κ21 προκειμένου να κρατηθούν σε ρυθμό οι παίκτες.

Οι άνδρες επικράτησαν των νέων με 4-0 με τους Λάσνικ, Μαρουκάκη, Αραβίδη και Καμπάνταη να χρίζονται σκόρερς.

Αναλυτικά έπαιξαν οι:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Ανέστης, Παντίδος, Λιόλιος, Ντούνης, Λάσνικ, Πάνος, Μαρουκάκης, Τόσκας, Ριβέρο, Καλτσάς, Ζαχαράκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Νίκος Παπαδόπουλος, Κούρντι, Παναγιωτούδης, Αραβίδης, Γιάννου, Κορκόντζελος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ20 (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Αστράς, Κωτσαλάς, Ρουσσάκης, Πολυχρονιάδης, Αρώνης, Καλίν, Φερεντίνος, Ζήσης, Ντουρμισάι, Μπαχά, Μουσάι.

Αγωνίστηκαν και οι: Πολίτης, Ρόπας, Κόντι, Καλύβας, Πινιώτης, Τζαφέρι, Γιωματάρης, Καρκασίνας, Μπεγλεκτσής, Παούρης.

Να σημειωθεί ότι στο φιλικό δεν αγωνίστηκαν οι Μητρόπουλος και Μενδρινός, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού. Ωστόσο, υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και οι "κυανέρυθροι" δεν ανησυχούν.

Τέλος, η δυσαρέσκεια που επικρατεί στα αποδυτήρια για την ασυνέπεια της διοίκησης είναι έντονη. Ωστόσο, τόσο οι παίκτες όσο και το τεχνικό επιτελείο και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ θα κάνουν υπομονή μέχρι το τέλος Νοεμβρίου και θα περιμένουν να τηρήσουν οι διοικούντες τις υποσχέσεις τους.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ