ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τερεζόπουλος: "Μεγάλη η απογοήτευση"

Τερεζόπουλος: "Μεγάλη η απογοήτευση"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Τερεζόπουλος απέδωσε την ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό στην έλλειψη εμπειρίας και υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του.

Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών αναγνώρισε ότι κυριαρχεί η απογοήτευση στα αποδυτήρια της ομάδας του, όμως ανέβαλε ο ίδιος την ευθύνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα συναισθήματα από τον τρόπο που ήρθε η ήττα: Απογοήτευση και μόνο. Αυτό νιώθουμε. Παρόλο που στο δεύτερο η συνολική εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Ο Παναθηναϊκός πλην ένα σουτ του Πράνιτς δεν μας απείλησε σε αυτό το διάστημα. Είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία αλλά δεν απείλησε, για αυτό η απογοήτευση είναι μεγάλη.

Για το τι φταίει για τα δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο: Στα τελευταία λεπτά όταν τρως δύο γκολ υπάρχουν ευθύνες. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Υπήρχε ο ενθουσιασμός. Έχουμε να νικήσουμε 13 χρόνια εδώ και η νίκη θα ήταν μεγάλης σημασίας για εμάς.

Για το αν οι παίκτες παρέβησαν τις εντολές του και προωθήθηκαν στα τελευταία λεπτά: Όχι, οι εντολές ήταν η ομάδα να πιέσει ψηλά γιατί ο Παναθηναϊκός ανέβασε τον Μέντες και έπαιξε ανορθόδοξα. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα να πιέζεις ψηλά παρά να παίζεις με βάθος. Δεν κρίνω την προσπάθεια του Παναθηναϊκού και εμείς το ίδιο θα κάναμε σε ανάλογη περίπτωση. Ίσως φταίω εγώ, αλλά τα παιδιά δεν παρέβησαν καμία δική μου εντολή.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ