ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τερεζόπουλος: ''Δεν είναι αυτή η θέση μας''

Τερεζόπουλος: ''Δεν είναι αυτή η θέση μας''
Τερεζόπουλος INTIME SPORTS

Ένεση ηθικού ήταν για τον Πανιώνιο οι ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Βέροια. Ο προπονητής των ''κυανέρυθρων'' Δημήτρης Τερεζόπουλος μιλάει στο Sport24.gr και αναφέρεται στη μάχη της παραμονής.

Στις 14 Σεπτεμβρίου είχε νικήσει τελευταία φορά ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα. Ήταν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα της Πλατείας σε οκτώ ματς έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς, είναι στα χαμηλά στρώματα, αλλά ο προπονητής της δεν ανησυχεί.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος μιλάει στο Sport24.gr και εκφράζει την αισιοδοξία του ότι ο Πανιώνιος θα παρουσιαστεί καλύτερος στις επόμενες αναμετρήσεις. Τι λέει για την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη, τον Ιμπαγάσα, τον Μητρόπουλο και τη μεταγραφική ενίσχυση.

-Κόουτς, πόσο ευχαριστημένο ή πόσο ανικανοποίητο σε αφήνει μέχρι στιγμής η πορεία του Πανιωνίου;

''Με βάση τα αποτελέσματα σαφώς και δεν είμαι ευχαριστημένος. Από την αγωνιστική συμπεριφορά που δείχνει η ομάδα δεν έχω κανένα παράπονο. Έχουμε σταθεί πολύ άτυχοι σε κάποια παιχνίδια. Δεν θα πρέπει να δεχόμαστε φθηνά γκολ κάθε φορά. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο αμυντικό σκέλος. Αν καταφέρνουμε από εδώ και πέρα να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάνουμε σε νικηφόρα αποτελέσματα''.

-Για ποιο λόγο δέχεστε, επανειλημμένα, φθηνά, όπως τα χαρακτήρισες, γκολ;

''Η άμυνα δεν είναι σταθερή. Σε κάθε ματς κάνουμε αλλαγές, είτε δεξιά, είτε στο κέντρο των μετόπισθεν. Με τον καιρό θα δέσει η ομάδα. Ψαχνόμαστε ακόμη, αλλά σε μεγάλο βαθμό έχω καταλήξει στους παίκτες που θα είναι βασικοί''.

-Ενίσχυση να περιμένουμε τον Ιανουάριο;

''Έχουμε δικαίωμα να αποκτήσουμε δύο παίκτες άνω των 24 ετών. Εξετάζουμε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει για το ποιους να κινηθούμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Σκοπός είναι να φέρουμε κάτι που θα κάνει τη διαφορά και θα ανεβάσει το επίπεδό μας''.
- Οι ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Βέροια πόσο σημαντικές ήταν για τον Πανιώνιο;

''Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα στραβοπάτημα σε Ελλάδα και Ευρώπη πριν από το δικό μας παιχνίδι. Όπως επίσης η πορεία της Βέροιας δεν είναι καθόλου τυχαία. Άρα για εμάς ήταν χρυσός ο βαθμός στην Ημαθία. Η θέση που έχει ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή στη Σούπερ Λίγκα δεν είναι αυτή που του αξίζει και αυτή που του αρμόζει. Και πλέον η νίκη με την Καλλονή είναι μονόδρομος'.
-Η παρουσία του Ιμπαγάσα στην ομάδα πόσο ευεργετική είναι;

''Είναι ποδοσφαιριστής που εκπέμπει σεβασμό. Τον σέβονται οι υπόλοιποι και μαθαίνουν πολλά από αυτόν. Περιμένουμε όμως περισσότερα από τον Ιμπαγάσα. Οι συνθήκες στον Ολυμπιακό σαφώς και ήταν διαφορετικές, αλλά και στον Πανιώνιο είναι ευχαριστημένος''.
- Το συμβάν με τον Μητρόπουλο έληξε και ο ίδιος σκόραρε στο Καραϊσκάκη. Πώς είναι πλέον τα δεδομένα με τον ποδοσφαιριστή;

''Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον Παύλο. Του αφαιρέθηκε απλά η αρχηγία. Τίποτα παραπάνω. Είναι σημαντικός για τον Πανιώνιο''.

-Ο Πανιώνιος θα πετύχει την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα;

''Οι ομάδες έχουν πολλά σκαμπανευάσματα. Άλλες ξεφεύγουν, άλλες μένουν στάσιμες. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά είμαι αισιόδοξος. Το παλεύουμε...''.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ