ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στήριξη σε Ελευθερόπουλο, τίποτα με δεξί μπακ

Στήριξη σε Ελευθερόπουλο, τίποτα με δεξί μπακ
INTIME SPORTS

Διατεθειμένος να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είναι ο Πανιώνιος. Δεν υπάρχουν εξελίξεις με την απόκτηση δεξιού μπακ, προπονήθηκε με ΟΦΗ ο Ζιάμπαρης.

Τίποτα νεώτερο δεν υπάρχει στον Πανιώνιο με την υπόθεση του δεξιού μπακ.

Μπορεί φήμες να ήθελαν τους "κυανέρυθρους" να ψάχνονται στη συγκεκριμένο θέση μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, όμως, ως τώρα μάλλον δεν έχει βρεθεί κάτι που να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά άνθρωποι της ομάδας "έχουμε τον Κούρντι για εκεί" δείχνοντας από τη μία εμπιστοσύνη προς τον 21χρονο και από την άλλη το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος στόχος. Να σημειωθεί, άλλωστε, πως ο Κούρντι πριν την έναρξη της σεζόν θεωρείτο η πρώτη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, κάτι που άλλαξε λόγω της πολύ καλής εικόνας που είχε στην προετοιμασία ο Σπυρόπουλος.

Την ίδια στιγμή την απόλυτη στήριξη των ανθρώπων του Πανιωνίου απολαμβάνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα δεν έχουν κλονίσει καθόλου τις σχέσεις των δύο πλευρών παρά τα όσα ακούγονται.

Στην προσπάθειά τους, μάλιστα, να δείξουν την πίστη τους προς τον Έλληνα τεχνικό οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ήδη εκφράσει την πρόθεσή τους να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών για ενάμιση χρόνο ακόμα.

Τέλος, με τον ΟΦΗ προπονήθηκε την Πέμπτη ο Νίκος Ζιάμπαρης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στο "Απήλιον". Ο παίκτης μπορεί να είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στους Νεοσμυρνιώτες, αλλά προτίμησε να δοκιμάσει και αλλού την τύχη του μια και είναι ελεύθερος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ