ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σκασμένοι στην Πλατεία

Σκασμένοι στην Πλατεία
Πανιώνιος INTIME SPORTS

Ο τρόπος με τον οποίο επήλθε η ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει απογοήτευση στον Πανιώνιο. Τι σχολιάζουν στις τάξεις των ''κυανέρυθρων'' και τα αγωνιστικά νέα ενόψει Κυπέλλου.

Σκασμένοι στον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχασε 3-2 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα σπατάλησε ένα σωρό ευκαιρίες, έχοντας παράλληλα περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις επιθετικές πρωτοβουλίες που ανέπτυξε ο Δικέφαλος.

Τα αμυντικά κενά έκαναν για μια ακόμη φορά την εμφάνισή τους στην ''κυανέρυθρη'' ομάδα και ελπίδα όλων είναι να βοηθήσει ο Ρισβάνης, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του ''χτενίζουν'' την αγορά για να βρουν έναν έμπειρο μεσοαμυντικό.

Οι περιορισμοί στις μεταγραφές προκαλούν πονοκέφαλο και οι άνθρωποι των ''κυανέρυθρων'' τηρούν στάση αναμονής, μήπως και προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση από την ελεύθερη αγορά.

Ο Χρήστος Τασουλής έχει συμπληρώσει επτά κάρτες, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφασιστεί σε ποια δύο ματς θα εκτίσει την ποινή του. Την Τετάρτη (7/1) ο Πανιώνιος κοντράρεται στην έδρα του με την Παναχαϊκή για την τρίτη αγωνιστική της β' φάσης του Κυπέλλου και εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Ιμπαγάσα.

ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο ΒΛΑΧΟΣ

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαλεντίνος Βλάχος. Ο 22χρονος αμυντικός αγωνίστηκε πέρυσι στον Άρη και η τελευταία του συμμετοχή καταγράφηκε στις 13 Απριλίου 2014, σε παιχνίδι των Θεσσαλονικέων με τα Γιάννινα.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ