ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ρόβας: "Πιστεύω στις δυνατότητες μας"

Ρόβας: "Πιστεύω στις δυνατότητες μας"
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος έχει πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα και ο Βασίλης Ρόβας εξηγεί τους λόγους της φετινής πορείας των "κυανέρυθρων".

Ο Βασίλης Ρόβας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα το "Goal" και εξήγησε τους λόγους της αγωνιστικής εικόνας τους Πανιωνίου.

Τόνισε ότι οι παίκτες των "κυανέρυθρων" κάνουν ότι τους ζητάει ο προπονητής τους Δημήτρης Ελευθερόπουλος, και δηλώνει ότι πιστεύει πολύ στην δυναμική αυτής της ομάδας. Αποσπάσματα από την συνέντευξη:

" Πίστευα πολύ στις δυνατότητες μας. Όλοι έβλεπαν μία ομάδα που θα κινδυνεύσει, που θα πορεύτει με πιτσιρικάδες, που έχει μεγάλα προβλήματα. Ήξερα ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά με το χέρι στην καρδιά δεν περίμενα ότι θα έρθουν τόσο γρήγορα τα αποτελέσματα.

Παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε πιο ώριμοι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Το 90% των παικτών του Πανιωνίου είναι αθλητές με όλη στην σημασία της λέξης. Έχουν εργομετρικά που αντιστοιχούν σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε προηγμένες ευρωπαϊκές λίγκες.

Το καλοκαίρι έλεγα σε όλους ότι θα πάμε πολύ καλά και με κοιτούσαν στα... μάτια! Όταν είσαι οικογένεια, όταν έχεις πλάνο και δουλεύεις σκληρά, μπορείς να πετύχεις κάτι μεγάλο".

Υπάρχει μυστικό για το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα;

" Nαι, η ομαδικότητα και το ίδιο πνεύμα νικητή απ' όλους. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που ζητάει ο προπονητής μας, που λέει συνεχώς ότι τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και τις μεγάλες προσωπικότητες. Είναι τελειομανής τον έζησα και ως συμπαίκτης. Έχει πλάνο δεν το αλλάζει. Μας έχει πει ότι θα έρθουν και οι ήττες και θα τα δούμε ένα-ένα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ