ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αριστεροπόδαρος ο στόπερ

Αριστεροπόδαρος ο στόπερ
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου συνεχίζουν να ψάχνουν για έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά επιθυμούν αυτός να είναι αριστεροπόδαρος. Διαβάστε ποια περίπτωση τους απασχολεί από Ελλάδα και πού κοιτούν για εναλλακτικές.

Δύο μέρες έμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους και στον Πανιώνιο εξακολουθούν να "τρέχουν" για την απόκτηση ενός στόπερ. Η απόκτηση έμπειρου αμυντικού θεωρείται αναγκαία από το τεχνικό τιμ και γι' αυτό θα γίνει προσπάθεια μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, ο περιορισμός που άλλαξε τα δεδομένα είναι ο εξής: Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ζήτησε αριστεροπόδαρο στόπερ και γι' αυτό έχουν αποκλειστεί κάποιες περιπτώσεις που βρέθηκαν στο προσκήνιο με χαρακτηριστικότερη του Σωτήρη Μπαλάφα, ο οποίος τελικά κατέληξε στην Βέροια.

Υπάρχει μία περίπτωση Έλληνα που ξεχωρίζει και επικρατεί αισιοδοξία στους "κυανέρυθρους" ότι θα πάνε όλα καλά. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό Βόλου και παραμένει ελεύθερος. Μπορεί να καλύψει τόσο τη θέση του στόπερ όσο και αυτή του αριστερού μπακ αν και τελευταία συνήθιζε να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.. Παράλληλα στη λίστα βρίσκονται και 1-2 περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε ότι συνεχίζεται η πώληση των διαρκείας. Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζονται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ι. Χρυσοστόμου 1, Νέα Σμύρνη).Το ωράριο πώλησης έχει διαμορφωθεί ως εξής: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-15:00 και 18:00-21:00Τις ημέρες των αγώνων ΔΕΝ εκδίδονται εισιτήρια διαρκείας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ