ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ενδιαφέρει ο Μπαλάφας

Ενδιαφέρει ο Μπαλάφας
INTIME SPORTS

Άλλη μία μεταγραφή αναμένεται να κάνει ο Πανιώνιος και ο Σωτήρης Μπαλάφας είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται από τους "κυανέρυθρους" που δίνουν φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μία ακόμη προσθήκη άνω των 24ων μπορεί να κάνει ο Πανιώνιος σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και οι άνθρωποί του έχουν αποφασίσει να γίνει για το κέντρο της άμυνας. Οι "κυανέρυθροι" πόνταραν στην επιστροφή του Τάσου Αυλωνίτη, αυτή δεν έγινε τελικά και θεωρούν ότι χρειάζεται ένας έμπειρος κεντρικός αμυντικός για να βοηθήσει και τους ταλαντούχους νεαρούς παίκτες που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι και του Σωτήρη Μπαλάφα. Έχει ήδη γίνει κρούση στον παίκτη, όμως, υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες καθώς στην Ουκρανία αγωνιζόταν κυρίως ως αμυντικός μέσος. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει ως στόπερ, μία θέση στην οποία έχει αγωνιστεί πολλάκις.

Όσο για τον 28χρονο, ο Πανιώνιος δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται. Υπάρχουν και 2-3 ακόμα ελληνικές ομάδες που τον έχουν στο στόχαστρό τους και όλα δείχνουν ότι στις επόμενες ημέρες θα έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από εκεί και πέρα, για τον Βόλο ταξιδεύει η αποστολή του Πανιωνίου, καθώς εκεί θα δώσει την Κυριακή φιλικό με τον τοπικό Ολυμπιακό. Η αποστολή απαρτίζεται από 20 άτομα και εκτός αυτής έμειναν για λόγους ξεκούρασης οι Νίκος Παντίδος, Ξενοφών Πάνος, Αριέλ Ιμπαγάσα και Μανώλης Σιώπης, όπως και οι διεθνείς Νίκος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Κολοβός και Βασίλης Μπούζας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ