ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προβληματισμένος ο Λεμονής

Προβληματισμένος ο Λεμονής
INTIME SPORTS

Προβληματισμένος από τις πολλές απουσίες ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ειδικά στην άμυνα, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Πανιωνίου Τάκης Λεμονής αλλά τόνισε ότι πρέπει η ομάδα να βρει τη δύναμη για να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στήριξη στον Κουμορτζί.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται το Σάββατο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με πολλά προβλήματα καθώς τη στιγμή που η συμμετοχή του Μήτρογλου θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κοντοές, Λάτκα, Κουμορτζί αλλά και ο Γεωργιανός Κιρκβέλια του οποίου δεν έχει φτάσει το δελτίο ατομικών πληροφοριών.

Ο Τάκης Λεμονής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του αλλά τόνισε ότι πρέπει η ομάδα να βρει τη δύναμη για να δείξει το καλό της πρόσωπο κόντρα στον ΠΑΟΚ και να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα που έχει ανάγκη στον δρόμο για την παραμονή.

"Είμαι προβληματισμένος για το πως θα στελεχώσω την αμυντική γραμμή. Αυτές τις μέρες τις αφιερώσαμε στο πως θα παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα", είπε χαρακτηριστικά ο 50χρονος προπονητής, επισημαίνοντας ακόμη για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

"Είναι ένα δύσκολο ματς και κομπλέ να ήμασταν πάλι δύσκολο θα ήταν γιατί ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Αλλά δεν πρέπει να λέμε πολλά λόγια,έχουμε μία δύσκολη αποστολή αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να τα καταφέρουμε".

Αναφερόμενος ακόμη στον "Δικέφαλο του Βορρά", ο Τάκης Λεμονής τον χαρακτήρισε ως μία συμπαγή ομάδα με παίκτη-κλειδί τον Γκαρσία. " Είναι μία συμπαγής ομάδα με πειθαρχημένο τρόπο παιχνιδιού. Επιθετικά υπάρχουν ικανοί παίκτες. Κλειδί στον ΠΑΟΚ για την ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι ο Γκαρσία", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τα προβλήματα που προέκυψαν με τον Κιρκβέλια για τον οποίο αναμένεται απάντηση από τη ρωσική ομοσπονδία για το αν έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες μέσα σε μία σεζόν αλλά και την αποχώρηση του Μπέλιτς που οδήγησε στην απόκτηση άλλου τερματοφύλακα, ανέφερε:

" Δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Είμαι προβληματισμένος με όλα αυτά αλλά πρέπει να δώσω δύναμη στους παίκτες μου, δεν μπορούμε να μεμψιμοιρούμε".

"Ελπίζω να ήταν κακή παρένθεση"

Σχετικά με την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και τον προβληματισμό που επέφερε, ο Έλληνας προπονητής, τόνισε:" Είναι γεγονός ότι είχαμε καλή παρουσία στα προηγούμενα παιχνίδια με Άρη και Παναθηναϊκό αλλά στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ξεκινήσαμε και δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς ενώ στην συνέχεια δέιξαμε τα σημάδια που διαπίστωσα όταν είχα πρωτοέρθει στην ομάδα. Ελπίζω να ήταν μία κακή παρένθεση αυτό το παιχνίδι".

Όσο για το αν έλειπε το πάθος, υποστήριξε: "Δεν νομίζω ότι το πάθος ήταν το κυρίαρχο στοιχείο.Είχαμε ένα καλό δεκάλεπτο, μετά αποβλήθηκε ο Κουμορτζί και το δεύτερο γκολ δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Δεν είναι η έλλειψη πάθους αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης και μυαλού σχετικά με το πως θέλουμε να παίζουμε. Υπάρχει αδικαιολόγητος πανικός".

Για το αν πιστεύει ότι ο Πανιώνιος έχασε μία ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη καθώς πλέον ακολουθεί μία σειρά δύσκολων αγώνων(ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός), σημείωσε:"Ί σως κερδίσουμε τα παιχνίδια που κανείς δεν υπολογίζει. Τα ματς με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό είναι δύσκολα λόγω ονομάτων αλλά είναι και πιο εύκολα από την πλευρά ότι αν δεν τα κερδίσεις δεν χάνεσαι".

Στήριξη σε Κουμορτζί

Σχετικά με τον Μπενάρντ Κουμορτζί και τις εμφανίσεις του αλλά και την αποβολή του στο ματς με τον Εργοτέλη, ο Τάκης Λεμονής,είπε: "Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Ο Κουμορτζί σε καμία περίπτωση δεν έχει αντιδράσει επειδή δεν έφυγε από την ομάδα. Προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό. Με τον Παναθηναϊκό είχε καλή παρουσία.

Η αντίδραση του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, οφείλεται στην έλλειψη καθαρού μυαλού. Ο Μπέτο τον προκάλεσε. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Και ο ίδιος θέλει να πάρει μεταγραφή με καλές συνθήκες τόσο για εκείνον όσο και για την ομάδα".

"Ήταν επιτακτική ανάγκη"

Ο Τάκης Λεμονής αναφέρθηκε και στο σκεπτικό της απόκτησης του Γερμανού πορτιέρο, Μάρκους Πρελ, λέγοντας:" Ο Μάχο έχει πέντε κίτρινες κάρτες και είναι σε θέση που μπορεί να πιάσει το όριο των επτά καρτών και να λείψει από δύο παιχνίδια. Ήταν επιτακτική ανάγκη η απόκτηση τερματοφύλακα.

Πιστεύω ότι ο Πρελ είναι μία εξαιρετική περίπτωση από πλευράς βιογραφικού και ο ίδιος γνωρίζει ότι είμαστε ικανοποιημένοι από τον Γιούργκεν(σ.σ Μάχο) ο οποίος είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης στη φετινή χρονιά. Δεν τίθεται θέμα πίεσης στον Μάχο.

Ο Πρελ μου έδωσε μία καταπληκτική εικόνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Δεν φέραμε τερματοφύλακα για να αντικαταστήσουμε τον Μάχο αλλά για να μείνουμε με τρεις τερματοφύλακες".

Εξάλλου για το ότι δεν αποκτήθηκε δημιουργικός μέσος, ο Τάκης Λεμονής δήλωσε:" Δεν είχα πει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτηθεί αλλά αν έφευγε ο Κουμορτζί. Αν πάρουμε το 80% της περυσινής απόδοσης του Κουμορτζί, τότε θα είμαστε ευχαριστημένοι.Είναι καλός παίκτης και ταιριάζει με το παιχνίδι του Μήτρογλου".

Τέλος για το ενδεχόμενο απουσίας του Μήτρογλου και αν θα αγωνιστεί ο Σβέρκος στην θέση του, ο προπονητής του Πανιωνίου, ανέφερε λακωνικά:" Υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί αύριο".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ