ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προεδρική επίσκεψη

Προεδρική επίσκεψη

Απόλυτη ικανοποίηση από τη δουλειά που γίνεται την πρώτη εβδομάδα υπάρχει στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Χρήστο Δάρα, ο οποίος επισκέφτηκε την ομάδα στο Καϊμακτσαλάν.

Την Κυριακή συμπληρώθηκε μία εβδομάδα από τη μέρα που ο Πανιώνιος πήγε στο Καϊμακτσαλάν. Έτσι από το Σάββατο βρίσκεται εκεί ο Χρήστος Δάρας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά την δουλειά που γίνεται ενόψει της νέας περιόδου, αλλά και το πώς είναι οι εγκαταστάσεις του "Lithos Hotel & Spa".

Από την πλευρά του ο προπονητής Δημήτρης Τερεζόπουλος, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, τόνισε: "Ολοκληρώσαμε την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας στο Καϊμακτσαλάν και πλέον μπορούμε να εξάγουμε τα πρώτα συμπεράσματα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά όλων μέχρι στιγμής. Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, βλέπουμε καθημερινά τους παίκτες να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη".

Ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου προσέθεσε ακόμα: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση, αλλά και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την άψογη φιλοξενία τους, αλλά και για την διάθεση που δείχνουν προκειμένου να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις μας".

Πρόβλημα με Αποστόλου

Ενοχλήσεις στο γόνατο έχει ο Σπύρος Αποστόλου και επέστρεψε μαζί με τον Χρήστο Δάρα στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Όλα δείχνουν, πάντως, πως ο τραυματισμός του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Παράλληλα, ο Πανιώνιος δοκιμάζει άλλον έναν τερματοφύλακα. Ο λόγος για τον Σεραφείμ Γιαννίκογλου, τερματοφύλακα της Καβάλας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ