ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πλήγμα με Αραβίδη και οι... δόσεις για Σπυρόπουλο

Πλήγμα με Αραβίδη και οι... δόσεις για Σπυρόπουλο

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης αναμένεται να μείνει ο Χρήστος Αραβίδης. Διαβάστε, επίσης, που "κολλάει" το θέμα του Παναγιώτη Σπυρόπουλου και τι υποστηρίζουν οι "κυανέρυθροι".

Έναν ακόμη παίκτη του είδε να τραυματίζεται ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό χάνει τον έναν ποδοσφαιριστή μετά τον άλλο.

Αυτή τη φορά ο άτυχος ήταν ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος εγκατέλειψε την προπόνηση της Τρίτης (29/1).

Ο Έλληνας επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική από τον Χρήστο Δάρα και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο, η οποία θα τον αφήσει εκτός για τρεις εβδομάδες. Έτσι θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Όσον αφορά το θέμα του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, από τον Πανιώνιο υποστηρίζουν πως δεν έχει κατατεθεί οριστική πρόταση από τους "κυανέρυθρους" και πως ακόμα υπάρχουν απλώς συζητήσεις. Οι Νεοσμυρνιώτες αρχικά είχαν αποφασίσει να μην τον παραχωρήσουν, όμως, οι οικονομικές συνθήκες δεν τους επιτρέπουν να αδιαφορήσουν για τα όποια χρήματα τους δοθούν και να έχουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη που δεν υπολογίζουν.

Ωστόσο, υπάρχει δυσαρέσκεια γιατί διαρρέεται πως ακόμη και το ποσό που προτείνει ο Παναθηναϊκός (50.000 ευρώ), επιθυμεί να μην το δώσει όλο άμεσα αλλά σε δύο δόσεις (μία τώρα και μία το καλοκαίρι). Αυτό δε βρίσκει σύμφωνο τον Πανιώνιο, αφού σε περίπτωση που ίσχυε κάτι τέτοιο η ομάδα της Νέας Σμύρνης δε θα μπορούσε να μπαλώσει σχεδόν καμία τρύπα τώρα με τα χρήματα που θα έπαιρνε.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ