ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Περιμένοντας τον Μήτρογλου

Περιμένοντας τον Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Την τελευταία προπόνηση στην οποία θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου περιμένουν στον Πανιώνιο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι σκέψεις του Λεμονή για τους αντικαταστάτες των τιμωρημένων Λάτκα, Κοντοέ και Κουμορτζί.

Με πολλά προβλήματα θα υποδεχτεί ο Πανιώνιος τον ΠΑΟΚ σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο καθώς πέραν του Μήτρογλου που είναι αμφίβολος, ο Τάκης Λεμονής δεν θα έχει στην διάθεση του, τρεις ακόμη βασικούς παίκτες.

Ο Έλληνας τεχνικός που θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής και θα αναφερθεί στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον "Δικέφαλο του Βορρά", έκανε δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις στην προσπάθεια να καλυφτούν τα κενά πρώτα απ΄όλα στην άμυνα.

Ο Σιόβας επιστρσέφει μετά την τιμωρία του αλλά θα απουσιάσει, ο Λάτκα με αποτέλεσμα πλέον ο Τσότσαλιτς να φαντάζει ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του σε ένα νέο ρόλο.

Στο δεξί άκρο θα είναι ο Γκαλίτσιος και στο αριστερό όπου θα απουσιάσει ο Κοντοές, δοκιμάστηκε ο Γιόνσον ενώ η καλύτερη λύση θα ήταν ο Γεωργιανός Κιρκβέλια αν φτάσει το δελτίο αθλητικών πληροφοριών που να πιστοποιεί ότι δεν έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες στην τρέχουσα σεζόν.

Στη μεσαία γραμμή ο Όμο αναμένεται να διατηρήσει τον ρόλο που είχε και στα προηγούμενα παιχνίδια με τον Γουνδουλάκη να έχει δοκιμαστεί επίσης σε αυτή την θέση ενώ υποψήφιος για την ενδεκάδα αντί του τιμωρημένου Κουμορτζί είναι ο Σάμαρης.

Στην επίθεση, δεξιά θα είναι ο Ριέρα που επιστρέφει καθώς είχε απουσιάσει λόγω ίωσης από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αριστερά ο Μπάλαμπαν ενώ στην κορυφή αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Μήτρογλου κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Παρασκευής, τη θέση του θα πάρει ο Σβέρκος.

Οι απουσίες είναι σημαντικές για μία ακόμη φορά όμως τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους "κυανέρυθρους" που καλούνται το Σάββατο να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα και να "ανασάνουν" στην προσπάθεια να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ