ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παρελθόν από το τιμ ο Στρακόσια

Παρελθόν από το τιμ ο Στρακόσια
INTIME SPORTS

Παρελθόν από το προπονητικό τιμ του Πανιωνίου αποτελεί από την Τετάρτη (7/12) ο Φώτης Στρακόσια, ο οποίος αναλαμβάνει πρώτος προπονητής της Εθνικής Νέων της Αλβανίας

Οι δρόμοι του Πανιωνίου και του Φώτη Στρακόσια χώρισαν το πρωί της Τετάρτης (7/12). Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας της Νέας Σμύρνης δέχθηκε πρόταση να αναλάβει την Εθνική ομάδα Νέων της Αλβανίας ως πρώτος προπονητής και την αποδέχθηκε.

Έτσι, η ΠΑΕ Πανιώνιος σε πολύ καλό κλίμα έλυσε την συνεργασία του με τον Στρακόσια, τον ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν και κρατάει την πόρτα ανοιχτή για όποτε θέλει να επιστρέψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Φώτη Στρακόσια, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Αλβανίας για να αναλάβει την Εθνική ομάδα Νέων ως πρώτος προπονητής.

Ο τερματοφύλακας της "χρυσής ομάδας" του 1998 που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, αποχωρεί από το τεχνικό επιτελείο και η Πανιώνια Οικογένεια τον ευχαριστεί για όσο πρόσφερε στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.

Επίσης του εύχεται κάθε επιτυχία στην νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του. Αυτονόητο είναι πως η πόρτα του Πανιωνίου θα είναι πάντα ανοικτή για ανθρώπους με το ήθος και την προσωπικότητα του Φώτη Στρακόσια".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ