ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πάνθηρες" εναντίον Γιώργου Δώνη

"Πάνθηρες" εναντίον Γιώργου Δώνη

Μέτωπο με τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου άνοιξε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Τι έγραψε ο Θάνος στο φύλλο αγώνα.

Ο Γιώργος Δώνης δεν έκρυψε την οργή του για τα όσα άκουσε πίσω από τον πάγκο του Ατρομήτου κατά τη διάρκεια του αγώνα.

" Σε αυτό το γήπεδο πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων είναι απερίγραπτο αυτό που συμβαίνει", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός που νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει "χυδαίο" το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

" Κουραστήκαμε πια με αυτό το σιχαμερό ποδόσφαιρο, με όλους αυτούς τους αλήτες", κατέληξε ο Δώνης. Λίγη ώρα αργότερα οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, οι γνωστοί "Πάνθηρες" απάντησαν στον Έλληνα τεχνικό.

" Χυδαίο είναι ό,τι χαρακτηρίζει την ελληνική κοινωνία. Δυστυχώς κ.Δώνη ανήκετε κι εσείς σ'αυτήν", ανέφερε η ανακοίνωση.

Από τα βέλη τους δεν γλύτωσε ούτε ο διαιτητής Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών. " Απλά να ξέρει ότι οι διαιτησίες τύπου Σπανέα τιμωρούνται με απειλές τύπου Σπανέα".

Πάντως ο διαιτητής δεν έγραψε τίποτα που να "καίει" τον Πανιώνιο στο φύλλο αγώνα δηλαδή δεν κάνει καμιά αναφορά στην εισβολή μερίδας οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του Σιδεράκη.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ