ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παναγόπουλος: "Το μυαλό μας στην Ξάνθη"

Παναγόπουλος: "Το μυαλό μας στην Ξάνθη"
Παναγόπουλος INTIME SPORTS

Ο Κ. Παναγόπουλος στάθηκε στις κλασικές ευκαιρίες του Πανιώνιου στο πρώτο μέρος και την ποιότητα του Παναθηναϊκού

"Επειδή στον διάδρομο ακούω διάφορα περί στατιστικών και ευκαιριών θα ήθελα να τοποθετηθώ. Ίσως είχαμε παραπάνω κίνητρο επειδή δεν έχει τελειώσει τίποτα για τη παραμονή. Σεβαστήκαμε περισσότερο τον Παναθηναϊκό και δεν μιλάω για την ιστορία του αλλά για αγωνιστικούς λόγους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κλασσικές ευκαιρίες ήταν γιαμας με τον Αραβίδη και τον Γουνδουλάκη. Αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό να πάει από τα πλάγια και η ποιότητα του είναι στο κέντρο", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιώνιου και συνέχισε:

Κινδυνέψαμε κυρίως από σέντρες του αντιπάλου. Αν κάποιοι κρατάνε τους αριθμούς, εμείς κρατάμε την ισοπαλία. Αυτός ο βαθμός είναι σημαντικός και μας δίνει δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια.Έχουμε δύσκολο ματς απέναντι στη Ξάνθη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Δεν νομίζω ότι είναι προβλέψιμος ο Παναθηναϊκός αν βάλουμε κάτω τα αγωνιστικά κριτήρια. Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκόςδεν έπαιξε καλά , ο Παναθηναϊκόςδιαθέτει ποιότητα και αν έπρεπε κάποιος να φύγει νικητής ήταν αυτός.Εύχομαι στον Γιάννη Βονόρτα καλορίζικος και καλότυχος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ