ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παίρνει Ταπόκο ο Πανιώνιος

Παίρνει Ταπόκο ο Πανιώνιος

Ο Κέβιν Ταπόκο θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή του Πανιωνίου με τον 24χρονο μέσο να έχει ήδη συμφωνήσει με τους "κυανέρυθρους". Στη Νέα Σμύρνη και οι Πλιάτσικας, Μανανγκά.

Ο Πανιώνιος τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών μπορεί να είναι στο επίκεντρο λόγω κυρίως της... ζήτησης που έχουν οι Μασούντ και Ανσαριφάρντ αλλά παράλληλα η διοίκηση των "κυανέρυθρων" ετοιμάζει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις για να ενισχύσει το ρόστερ της.

Μια εξ αυτών είναι ο Κέβιν Ταπόκο ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας της Νέας Σμύρνης και έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο.

Ο Ταπόκο αγωνιζόταν στην Ρόγιαλ Μουσκρόν και πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Βελγίου. Με καταγωγή από την Μπουρκίνα Φάσο, αλλά γεννημένος στη Λαβάλ της Γαλλίας και με συμμετοχές στην Under-16 των «τρικολόρ», ο Ταπόκο «φοίτησε» στα ποδοσφαιρικά «φυτώρια» της Λιόν. Το 2012 σε ηλικία 20 ετών βρέθηκε στην Ελβετία και την Λοζάνη, ενώ από το 2013 είναι κάτοικος Βελγίου. Αρχικά στην Ντέσελ Σπορτ (23/2), μετά στην Λέουβεν (15/1) και το τελευταίο εξάμηνο στην Ρόγιαλ Μουσκρόν.

Επίσης ο Πανιώνιος στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να αποκτήσει τόσο τον Βασίλη Πλιάτσικα ο οποίος εδώ και καιρό προπονείται με την ομάδα της Νέας Σμύρνης αλλά και τον Μανανγκά ο οποίος δοκιμάζεται από τις αρχές Δεκεμβρίου στους "κυανέρυθρους".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ