ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πάει για Έλληνα προπονητή ο Πανιώνιος

Πάει για Έλληνα προπονητή ο Πανιώνιος
Δερμιτζάκης

Διαβάστε ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Άκη Μάντζιου, τι συνέβη με τις περιπτώσεις των ξένων προπονητών και γιατί στον Πανιώνιο προτιμούν τους γηγενείς.

Σε αναζήτηση προπονητή συνεχίζει να βρίσκεται ο Πανιώνιος μετά τη φυγή του Άκη Μάντζιου.

Οι "κυανέρυθροι" τον τελευταίο καιρό κάνουν συνεχώς επαφές, αλλά ως τώρα δεν έχουν κατασταλάξει.

Αρχικά από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ήρθαν στην Αθήνα οι Μάριο Λόπεζ και Γκλεν Ρέντερ. Ο πρώτος εξειδικεύεται στο σκάουτινγκ και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος για τον οποίο η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Όσον αφορά τον δεύτερο, είχε συνάντηση χθες (7/6) με τους ανθρώπους του Ιστορικού, αλλά συμφωνία δεν επετεύχθη.

Ωστόσο, η περίπτωση του Άγγλου τεχνικού δεν έχει "καεί" ακόμα. Παραμένει στη λίστα του Πανιωνίου, αλλά πολύ δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις, αφού εκτός των άλλων στη Νέα Σμύρνη φοβούνται πως αν αποκτηθεί ξένος προπονητής θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής.

Επομένως, όλα δείχνουν πως ο Πανιώνιος θα καταλήξει σε Έλληνα τεχνικό. Ήδη εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν συναντήσεις με τους Νίκο Παπαδόπουλο και Παύλο Δερμιτζάκη, ενώ ένας εκ των πρώτων στόχων παραμένει ο Μάκης Κατσαβάκης. Ωστόσο, όσο ο τελευταίος δε λύνει τη συνεργασία του με τη Δόξα Δράμας η υπόθεσή του γίνεται και πιο δύσκολη.

Πάντως, να σημειωθεί πως οι "κυανέρυθροι" δεν βιάζονται να κλείσουν προπονητή, αφού αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα ζητήματα και όλα δείχνουν πως απόκτηση τεχνικού θα ανακοινώσουν στο τέλος του μήνα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ