ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πάει για Ρόλαντ Άλμπεργκ ο Πανιώνιος

Philadelphia Union's Roland Alberg takes a penalty kicks and scores on Real Salt Lake goalie Nick Rimando during the first half of an MLS soccer match on Sunday, July 31, 2016, in Chester, Pa. (AP Photo/Michael Perez)
Philadelphia Union's Roland Alberg takes a penalty kicks and scores on Real Salt Lake goalie Nick Rimando during the first half of an MLS soccer match on Sunday, July 31, 2016, in Chester, Pa. (AP Photo/Michael Perez) AP

Ο Πανιώνιος κινείται για την απόκτηση του Ολλανδού επιτελικού μέσου Ρόλαντ Άλμπεργκ, ο οποίος έπαιζε μέχρι πρότινος στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. (VIDEO).

Τον Ολλανδό με καταγωγή από το Σουρινάμ Ρόλαντ Ρομάριο Άλμπεργκ κινείται να αποκτήσει ο Πανιώνιος. Ο 28χρονος εξτρέμ έπαιζε μέχρι πρότινος στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, καταγράφοντας 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Άλμπεργκ (γεννημένος στις 6 Αυγούστου 1990) είναι διεθνής με την Κ20 της εθνικής Ολλανδίας και ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Άλκμααρ. Ακολούθησε η Εξέλσιορ και οι Ελάζιγκσπορ (Τουρκία), Ντεν Χάαχ, Φιλαδέλφια (MLS), με τελευταίο σταθμό την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Στην ομάδα της Βουλγαρίας ο Άλμπεργκ έλυσε το συμβόλαιό του και αν αποκτηθεί από τον Πανιώνιο, αυτό θα γίνει δίχως να δοθούν χρήματα στην ΤΣΣΚΑ, στην οποία είχε πάει τον Ιανουάριο.

AP Photo/Michael Perez

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ