ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης και με τη "βούλα" στον Πανιώνιο

Ουζουνίδης και με τη "βούλα" στον Πανιώνιο

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο διάδοχος του Δημήτρη Τερεζόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου, αφού ανακοινώθηκε από την "κυανέρυθρη" ΠΑΕ.

Και το όνομα αυτού, Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο λόγος για τον άνθρωπο που διαδέχεται τον Δημήτρη Τερεζόπουλο στον πάγκο του Πανιωνίου και θα προσπαθήσει να βάλει σε μια άλλη... ρότα τον "Ιστορικό".

Οι εκπρόσωποι της ομάδας συναντήθηκαν με τον Έλληνα τεχνικό και υπέγραψαν το συμβόλαιο συνεργασίας. Επιβεβαιώθηκε και το ρεπορτάζ του Sport24.gr που έγραφε ότι ήταν ψηλά στη λίστα των διοικούντων την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η μέχρι τώρα πορεία του κ. Ουζουνίδη τόσο στο ελληνικό, όσο και στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα, ταυτίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τον οποίο, είμαστε σίγουροι, ότι θα οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων του.

Η έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Ουζουνίδη, σηματοδοτεί και την απαρχή μιας σειράς ενεργειών της διοίκησης, που στόχο θα έχουν την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος και την βελτίωση του ρόστερ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου".

Το who is who του Έλληνα κόουτς:

Ο 46χρονος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τους Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης την σεζόν 2004-05, ενώ το διάστημα 2006-08 βρέθηκε στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ. Μετά για δυο χρόνια βρέθηκε στον πάγκο της ΑΕΛ, την σεζόν 2010-11 στον Ηρακλή και μετά ως το 2013 στην Ξάνθη. Οι δυο επόμενοι προπονητικοί του σταθμοί ήταν ο Πλατανιάς και ο Εργοτέλης.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ