ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: ''Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα''

Ουζουνίδης: ''Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα''
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Για τον Πανιώνιο τώρα ξεκινάει το πραγματικό πρωτάθλημα κατά τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Τι είπε ο προπονητής του Πανιωνίου μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αρχικά ο Εβρίτης προπονητής είπε: "Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τον αντίπαλο ότι έβαλε γρήγορα γκολ. Οι καιρικές συνθήκες δεν άφησαν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Το γρήγορο γκολ μας έφερε σε δύσκολη θέση. Η διαφορά είναι ότι ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι και το "καθάρισε". Ήταν σίγουρο πως θα γίνουν λάθη από τις δύο ομάδες και σας είπα πως εμείς δεν μπορέσαμε να τα εκμεταλλευτούμε. Για εμάς είναι ακόμα πιο δύσκολα, αλλά τώρα ξεκινάει το πραγματικό πρωτάθλημα γιατί θα πρέπει να φανούμε δυνατοί και αποφασιστικοί για να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει κόντρα σε ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με τους δικούς μας".

Για τις οδηγίες που έδωσε στους παίκτες του: "Το πρώτο πράγμα που ζητάς είναι να πάει μπροστά η μπάλα στο μισό δικό τους γήπεδο. Στο ημίχρονο αυτό ζήτησα. Δεν μπορούσες να κυκλοφορήσεις τη μπάλα και έπρεπε να πιέσεις για λάθη. Και ο Αστέρας αλλά και εμείς είχαμε ευκαιρίες, απλά ο Αστέρας τις έκανε γκολ".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ