ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Όχι υπέρβαση, κάτι παραπάνω"

Ουζουνίδης: "Όχι υπέρβαση, κάτι παραπάνω"
Ουζουνίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε ότι αυτό που πέτυχε εφέτος ο Πανιώνιος δεν ήταν απλά υπέρβαση "αλλά κάτι παραπάνω". Πρόσθεσε ότι η ομάδα θα χρειαστεί να πουλήσει και άλλον παίκτη.

Μετά τη νίκη (1-0) επί της ΑΕΚ ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, είπε: "Ήταν σημαντικό να κλείσουμε όσο καλύτερα γινόταν τη χρονιά. Το καταφέραμε με ένα καλό αποτέλεσμα και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Αν δεν είχαμε όλα αυτά τα προβλήματα, ίσως καταφέρναμε να είχαμε παραπάνω βαθμούς. Σημαντικό είναι οι παίκτες να δίνουν ό,τι μπορούν, το κάνουν αυτό και είμαι περήφανος που δουλεύω μαζί τους. Ό,τι πήραν φέτος, που ήταν πολλά, το άξιζαν.

Πλέον, δεν έχουμε πολύ χρόνο για τη νέα σεζόν, δουλεύουμε κάποια πράγματα και προσπαθούμε νωρίς να φέρουμε καινούργιους παίκτες για να ετοιμαστούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, ήταν και σήμερα κοντά μας. Θα μου μείνει αξέχαστη η στιγμή που, μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, όλο το γήπεδο χειροκρότησε την ομάδα. Ήταν η στιγμή της χρονιάς. Πανιώνιος είμαστε, με τα όποια προβλήματα είμαστε εδώ. Με τα παιδιά έχουμε καλή σχέση, αυτό που τους λέω είναι ότι είναι σημαντικό να ερχόμαστε με διάθεση για δουλειά.

Αυτό που θέλω είναι πέντε-έξι ποδοσφαιριστές, πέρυσι αλλάξαμε όλη την μεσοεπιθετική μας γραμμή, τώρα στο τέλος τελειώσαμε με τον Μπαργκάν σέντερ φορ. Παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο, είναι σημαντικό αυτό. Αυτό που κάναμε φέτος δεν ήταν απλή υπέρβαση, ήταν κάτι παραπάνω. Πρέπει γρήγορα να μπει αυτό στο μυαλό μας. Μακάρι να είμαστε στο ίδιο επίπεδο και τη νέα σεζόν, αν δεν πάει καλά η χρονιά, όμως, δεν σημαίνει κάτι. Δεν γίνεται πάντα το ίδιο.

Βέβαια, ο στόχος είναι να είμαστε ψηλά. Πρώτα να λύσουμε τα προβλήματα που έχει ο σύλλογος, εκτός από τον Μπακασέτα, ίσως χρειαστεί να πουλήσουμε και άλλον παίκτη. Έτσι είναι τα πράγματα τώρα. Να έχουμε δικά μας γήπεδα. Είναι μεγάλο θέμα αυτό. Φέτος, αναγκαστήκαμε να ταξιδεύουμε μία και μιάμιση ώρα για να φτάσουμε. Το προπονητικό κέντρο είναι το βασικό. Πρέπει, βέβαια, να λυθούν τα προβλήματα για να γίνει αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και εγώ προσωπικά. Στάθηκε κοντά μας και μπορώ να πω ότι δεν μου χάλασαν χατίρι. Με εμπιστεύονται και, για αυτόν το λόγο, συνεχίσαμε τη συνεργασία μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και με την αδειοδότηση. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 15 Ιουνίου. Θες να κερδίζεις στα παιχνίδια, αν τα καταφέρουμε καλώς. Εγώ λέω πάντα στα παιδιά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, είτε φτάνει αυτό κάποιες φορές, είτε όχι".

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ