ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Όλα ανοιχτά για Βούρο - Πανιώνιο

Όλα ανοιχτά για Βούρο - Πανιώνιο
Βούρος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος ψάχνει στόπερ μετά την πώληση του Δημήτρη Χατζηϊσαΐα. Η περίπτωση του Δημήτρη Χαντάκια δεν προχωρά, μένει να φανεί αν υπάρξει συμφωνία για τον δανεισμό του Πραξιτέλη Βούρου από τον Ολυμπιακό.

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού είναι ο Πανιώνιος. Μετά την πώληση του Δημήτρη Χατζηϊσαΐα στον ΠΑΟΚ, η ανάγκη για στόπερ έγινε επιτακτική και οι άνθρωποι της ομάδας μπήκαν σε διαδικασία να βρουν τον αντικαταστάτη του 23χρονου ποδοσφαιριστή.

Από τις περιπτώσεις με τις οποίες ασχολήθηκαν οι ιθύνοντες των "κυανέρυθρων" ήταν εκείνη του Δημήτρη Χαντάκια του Παναιτωλικού, αλλά ο 20χρονος δεν παραχωρείται από τους Αγρινιώτες. Η έτερη λύση ακούει στο όνομα Πραξιτέλης Βούρος. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να δοθεί στην ομάδα της Πλατείας, αν και από την ομάδα του Πειραιά άφηναν το βράδυ της Κυριακής (31/1) όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Εφέτος ο "ερυθρόλευκος" παίκτης έχει σε τρία παιχνίδια, δύο στο κύπελλο και ένα στην Ευρώπη. Από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για τον αμυντικό από τη Λέσβο είναι και ο Λεβαδειακός, αλλά δύσκολα θα καταλήξει εκεί.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ