ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οικογενειακό διπλό και... διακοπές για Πάσχα

Οικογενειακό διπλό και... διακοπές για Πάσχα
INTIME SPORTS

Οικογενειακό διπλό περιλάμβανε η τελευταία προπόνηση πριν τις διακοπές του Πάσχα για τους παίκτες του Πανιωνίου. Νέα αλλαγή ημερομηνίας στο φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τις διακοπές του Πάσχα έκαναν οι παίκτες του Πανιωνίου την Τρίτη.

\Αυτή περιλάμβανε οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο συμμετείχε και το τεχνικό επιτελείο.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τους κόκκινους και τους μπλε, με τον Μάρκο Ντούνη να είναι υπεύθυνος για τη σύνθεση των πρώτων και τον Αμίρη Κούρντι γι' αυτή των δεύτερων.

Νικήτρια ήταν η ομάδα των μπλε, η οποία επιβλήθηκε των κόκκινων με 6-2. Τρία γκολ σημείωσε ο Βασίλης Μπούζας και από ένα οι Διονύσης Γιαννούλης, Αγγελος Σπανός και Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Διακριθείς από τους μπλε και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Γιώργος Διαμαντόπουλος.

Για τους κόκκινους, που αγωνίστηκαν ενισχυμένοι με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Μάκη Βενιαμίν και από τον γυμναστή Κώστα Παρούση (αμφότεροι διακριθέντες) σκόραραν οι Ντούνης, Κουλουχέρης.

Πλέον νέα προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα στη Νέα Σμύρνη στις 18:00.

Να σημειωθεί, πως λόγω της διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ την Πέμπτη 9 Μαΐου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, μεταφέρεται η έδρα του φιλικού με τον Λεβαδειακό που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Τετάρτη 8 Μαΐου. Πλέον το παιχνίδι θα γίνει σε άλλη ημερομηνία στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ