ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οι εκλεκτοί του Πανιώνιου για το ματς με τον Πλατανιά

Οι εκλεκτοί του Πανιώνιου για το ματς με τον Πλατανιά
Ουζουνίδης INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον "τελικό" της Κυριακής με τον Πλατανιά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους Ιμπαγάσα, Κόρμπο, Πάνο και Παντίδο.

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά σε ένα ματς "τελικό" και για τις δυο ομάδες που θέλουν πάση θυσία την νίκη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Κόρμπο αλλά και τους Ιμπαγάσα, Βλάχο, Ποζαντζίδη που είναι τραυματίες ενώ εκτός έμειναν και οι Πάνος, Παντίδος. Αντίθετα επανέρχονται στην αποστολή οι Μητρόπουλος και Οικονόμου, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Πλατανιά. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 19 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Μητρόπουλος, Καθάριος, Γκέζος, Σιώπης, Μπούζας, Κολοβός, Μπουμάλ, Φούντας, Μασούρας, Γιάννου, Μπακασέτας, Μουζακίτης.

Εκτός έμειναν οι Ιμπαγάσα, Κόρμπος, Βλάχος, Ποζατζίδης, Πάνος, Παντίδος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ