ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Παντέλης στον πάγκο του Πανιωνίου

Ο Παντέλης στον πάγκο του Πανιωνίου
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παντέλης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. Οι "κυανέρυθροι" έχουν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στα Τρία-Πέντε Πηγάδια.

Ο Νίκος Παντέλης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. Ο πρώην προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών αντικατέστησε τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του.

Επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής, την οποία έχει υπηρετήσει και από το πόστο του πρώτου προπονητή την περίοδο 2005-06.

Οι "κυανέρυθροι" έχουν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στα Τρία-Πέντε Πηγάδια. Ο Παντέλης θα βρίσκεται στη Νάουσα την Τετάρτη (10/7).

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει τα παρακάτω:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παντέλη. Ο Νίκος Παντέλης έχει διατελέσει παίκτης του συλλόγου, ενώ ήταν μέλος και του τεχνικού επιτελείου του Πανιωνίου. Ειδικότερα την περίοδο 2005-06 εργάστηκε και ως πρώτος προπονητής της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ο Νίκος Παντέλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση στο panionios.gr: "Αποτελεί τιμή για εμένα, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου. Μετά από τόσα χρόνια στην προπονητική, μου δίνεται η ευκαιρία να εργαστώ στον σύλλογο της καρδιάς μου, στον οποίο ουσιαστικά βρίσκομαι από 13 ετών και έχω υπηρετήσει και ως παίκτης, αλλά και ως μέλος του τεχνικού επιτελείου. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, όμως θεωρώ ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. Ο Πανιώνιος χρειάζεται την στήριξη όλων και περιμένουμε και από τους οργανωμένους και μη οπαδούς μας, να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμή μας, στεκόμενοι στο πλευρό των προσπάθειών μας".

Ο Νίκος Παντέλης, θα αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Νάουσα, όπου και θα συναντήσει την αποστολή της ομάδας και θα ξεκινήσει ουσιαστικά την προετοιμασία για τη νέα περίοδο
".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ