ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Μητρόπουλος ήταν η αρχή

Ο Μητρόπουλος ήταν η αρχή
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει το πλάνο της επόμενης ημέρας στον Πανιώνιο μετά την παραμονή του Μητρόπουλου. Ποιους παίκτες θέλουν να κρατήσουν οι "κυανέρυθροι" και ποιες οι κρυφές ελπίδες για Τσακίρη.

Κοιτώντας κανείς την επόμενη μέρα στον Πανιώνιο μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά μόνο αισιόδοξος δε θα μπορούσε να είναι. Τα ερωτηματικά ήταν πάρα πολλά, οι παίκτες που είχαν φύγει ή ετοιμάζονταν να το πράξουν, επίσης, και όλα έδειχναν πως ο προγραμματισμός για την επόμενη μέρα θα είναι εξαιρετικά δύσκολος.

Τι έχει αλλάξει από τότε; Η Κίνηση Σωτηρίας καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να υπάρξει επόμενη μέρα σε όλους τους τομείς. Ο Κυριάκος Σκούρας και ο δικηγόρος της ομάδας τρέχουν το κομμάτι που αφορά την ένταξή της στο άρθρο 106 και υπάρχει αισιοδοξία πως ο φάκελος που θα κατατεθεί θα είναι πλήρης.

Οι πιο αισιόδοξοι, μάλιστα, πιστεύουν ότι σε περίπτωση που όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται ο Κωνσταντίνος Τσακίρης να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, Νίκος Ζαμάνης και Βαγγέλης Σουφλέρης βρίσκονται σε καθημερινές επαφές με τους ποδοσφαιριστές. Μπορεί αρκετοί εξ αυτών να αποχώρησαν (Αραβίδης, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Ανέστης, Κούρος, Κολοβός), αλλά ο αριθμός θα ήταν μεγαλύτερος αν δεν γινόταν προσπάθεια να μείνουν κάποιοι παίκτες.

Η πρώτη επιτυχία της Κίνησης Σωτηρίας ήταν η παραμονή του Παύλου Μητρόπουλου, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Όπως ανέφερε, όμως, στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ "Θα ακολουθήσουν ανάλογες κινήσεις στο εγγύς μέλλον". Η ανανέωση του συμβολαίου του Μητρόπουλου, επομένως, ήταν η αρχή για την επόμενη μέρα.

Άλλωστε οι εγγυήσεις που δόθηκαν στον 24χρόνο δεν ήταν μόνο οικονομικές. Οι άνθρωποι της διοίκησης ξεκαθάρισαν πως θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει ένα σημαντικό μέρος του κορμού της ομάδας, ενώ είναι πιθανό την επόμενη σεζόν ο Μητρόπουλος να συγκαταλέγεται στους αρχηγούς του Πανιωνίου.

Όσον αφορά τις... "ανάλογες κινήσεις", αυτές αφορούν δύο κατηγορίες παικτών. Στην πρώτη συμπεριλαμβάνονται όσοι δεσμεύονται με συμβόλαιο, αλλά θα μπορούσαν να αποχωρήσουν αν πίεζαν όπως οι Κούρντι, Παντίδος και Γιάννου.

Φυσικά αν υπάρξει πρόταση που να ικανοποιεί τον Πανιώνιο, τότε θα πουληθούν. Στη δεύτερη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται όσοι έμειναν ελεύθεροι και δεν έχουν κλείσει κάπου, όπως οι Λεωνίδας Καμπάνταης και Ευθύμης Κουλουχέρης.

Τέλος, όπως παρατηρήσατε στην παρένθεση με τους παίκτες που έχουν δεδομένα αποχωρήσει δε βρίσκεται το όνομα του Τάσου Αυλωνίτη. Γιατί; Ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό πλέον, αλλά δεν είναι απίθανο το να φορέσει ξανά την "κυανέρυθρη" φανέλα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ