ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ντούνης: "Νίκη με τον Άρη"

Ντούνης: "Νίκη με τον Άρη"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκος Ντούνης τόνισε πως ήταν θέμα χρόνου να δεχτεί το γκολ ο Πανιώνιος από τη στιγμή που δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.

Την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό γνώρισε ο Πανιώνιος με τον Μάρκο Ντούνη να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του κουράστηκε αρκετά, ενώ δεν κρατούσε την μπάλα όσο θα έπρεπε.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη είναι πολύ κρίσιμο και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε τη σημασία της νίκης.

Δείτε την Κυριακή στις 22:00 την εκπομπή SUPERBALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στη 6η αγωνιστική της Superleague.

"Ήταν ένα δύσκολο ματς. Προσπαθήσαμε, κρατήσαμε το μηδέν στο πρώτο μέρος αλλά δεν τα καταφέραμε και χάσαμε. Δεν κρατήσαμε καθόλου μπάλα, ο Ολυμπιακός μας πίεζε πάρα πολύ και ήταν θέμα χρόνου να δεχτούμε το γκολ και πιστεύω ότι στο πρώτο γκολ κρίθηκε και το παιχνίδι.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε στις αντεπιθέσεις και κουραστήκαμε αρκετά. Είναι σημαντικό το παιχνίδι με τον Άρη και θέλουμε τη νίκη σε αυτό το ματς".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ