ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ναυάγιο με Παντελίδη

Ναυάγιο με Παντελίδη
Παντελίδης

Προπονητή θα συνεχίσει να ψάχνει ο Πανιώνιος, καθώς η περίπτωση του Σάββα Παντελίδη φαίνεται να "χαλάει". Διαβάστε τους λόγους που απομακρύνουν τον Έλληνα τεχνικό από τους "κυανέρυθρους".

Σε προσπάθεια αναζήτησης προπονητή συνεχίζει να βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Οι "κυανέρυθροι" ψάχνουν να βρουν τον αντικαταστάτη του Άκη Μάντζιου, όμως, προς το παρόν δεν τα έχουν καταφέρει.

Τον τελευταίο καιρό συζητούν με Έλληνες τεχνικούς, καθώς αυτοί θα χρειαστούν πολύ μικρότερο διάστημα προσαρμογής, ενώ είναι και πιο φθηνοί, τη στιγμή που τα οικονομικά του συλλόγου είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Επομένως, με αυτό το σκεπτικό οι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν επαφές με τον Σάββα Παντελίδη.

Ο 47χρονος προπονητής του Πανθρακικού ήταν σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες των Νεοσμυρνιωτών, αλλά συμφωνία δεν μπόρεσε να επιτευχθεί. Ο λόγος είναι πως στον Πανιώνιο βρίσκονται πολλά πράγματα στον αέρα και ο Παντελίδης ήθελε απαντήσεις. Οι "κυανέρυθροι" δεν γνωρίζουν ακόμα αν θα καταφέρουν να πάρουν άδεια από την ΕΠΟ, ούτε ποιο θα είναι το πλάνο της επόμενης σεζόν, παράγοντες ανασταλτικοί στις διαπραγματεύσεις που κάνουν με οποιονδήποτε προπονητή.

Τέλος, ο Παντελίδης θα μείνει μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Πανθρακικό. Όσον αφορά στον Πανιώνιο, δύσκολα θα έχει ανακοινώσει την απόκτηση προπονητή ως το τέλος του μήνα, όπως ισχυρίζονταν οι άνθρωποί του πριν από δύο εβδομάδες.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ