ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μόνος του ο Κουλουχέρης, αρχηγός ο Αραβίδης

Μόνος του ο Κουλουχέρης, αρχηγός ο Αραβίδης

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης απολογήθηκε για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και θα προπονείται μόνος του στο εξής. Τελειώνει του Ελ Γκαμπάς, ορίστηκαν οι αρχηγοί.

Την Τρίτη απολογήθηκε στη διοίκηση του Πανιωνίου για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Ευθύμης Κουλουχέρης.

Ο Έλληνας αμυντικός στο εξής θα προπονείται μόνος του, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απουσία του από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, εντός των επόμενων ωρών θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του Μοχάμεντ Ελ Γκαμπάς. Ο Νίκος Παντελής έχει δώσει την έγκρισή του και οι "κυανέρυθροι" προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με τον παίκτη. Να σημειωθεί πως η περίπτωσή του δε συνδέεται με εκείνη του Απόστολου Γιάννου, για τον οποίο ο Πανιώνιος συνεχίζει να τηρεί στάση αναμονής.

Εν τω μεταξύ, ορίστηκαν κατόπιν απόφασης του Νίκου Παντελή, προπονητή της ομάδας, και οι αρχηγοί για τη νέα περίοδο. Αυτοί κατά σειρά είναι οι Χρήστος Αραβίδης, Λεωνίδας Καμπάνταης, Κώστας Μενδρινός, Αμίρης Κούρντι.

Όσον αφορά στην επίσημη παρουσίαση της φανέλας για την περίοδο 2013-14, αυτή θα λάβει χώρα την εβδομάδα πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σε ειδική εκδήλωση.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ